Yaptığım Valorant hilesini nasıl pazarlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Valorant oyunu için bir aimbot yaptım. Gayet güzel çalışıyor, arayüzünden websitesine kadar her şey hazır fakat bunu nasıl pazarlayacağımı bilmiyorum. Yabancı forum vb. bilen varsa tavsiye edebilir mi bana acaba? Örnek olarak, şurada konu açabilirsin, ilgi çeker vb. şimdiden teşekkürler.
Bu forumu kullanıp anonim olarak youtube videosu paylaşabilirsin shortslardan da iyi izlenir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
twitter ve discord kanalları en güzeli bide yabancı forumlara video + dc bırak satış için kendine dc sunucusu aç insan geldikce güvenilirlik artar en azından website gereksiz boş iş olur başlangıçta

Üye
3 HİZMET YILI
hocam kendi siteni yapmışsın google a reklam ver valo hilesi vb. insanlar gelir zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
the cihan gibi hile kullanıp gösteren yayıncılara reklam verebilirsin veya discord sunucularında tanıtabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Youtube da hileni yayınlayabilir Bir discord sunucusu kurup İnsanları discorda yönlendirip Ordan pazarlamanı yapabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
trade hub üzerinden deneyebilirsin, onun dışında discord'da da güzel satarsın

Üye
3 HİZMET YILI
kanka euda millete önerim 3 5 dolara satabilirsin
Kankam 3 5 dolar çok abes olur muadilleri 50 60 dolar ya takip ediyorum satan bir kaç site ve kişiler var.
Post automatically merged:

Buradaki değerli fikirleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim tradehubda paylaşma kararı aldım yabancılara nazaran daha ucuz vereceğim buradaki türk arkadaşlarımıza TL kuru üstünden eğer ilana göz atmak isterseniz paylaşınca buraya da forumun linkini koyabilirsem koyacağım tekrardan teşekkürler herkese .

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
Raporlanarak ban yiyebilirsin yani sakin bir şekilde oynarsan hileyi sorun yok Özel bir ürün zaten slotlu 30 kişiye vereceğim en fazla uzun ömürlü olmasını istiyorum. (Tabi istersen rage modunda da kullanabilirsin ama dediğim gibi raporlanırsan oyuncular tarafından banlanma ihtimali doğar.)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendi siteni oluşturarak google ads tarafından reklam verebilirsin buda bi pazarlama sistemi

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum kendi siteni oluşturabilirsen ve insanlar da bu forumdan haberdar olurlar ise ve işini güzel yaparsan iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum istersen kendine bi site oluşturmayı deneyebilirsin veya burayla da bi görüşmeni tavsiye ederim başarılarının devamını dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam yerinde olsam TR de ücretsiz verip reklam üzerinden yürütürdüm çünkü illaki crackleyen olacaktır

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Valorant oyunu için bir aimbot yaptım. Gayet güzel çalışıyor, arayüzünden websitesine kadar her şey hazır fakat bunu nasıl pazarlayacağımı bilmiyorum. Yabancı forum vb. bilen varsa tavsiye edebilir mi bana acaba? Örnek olarak, şurada konu açabilirsin, ilgi çeker vb. şimdiden teşekkürler.
forum adı veremem şuan ama trade hub'a konu açarak başlayabilirsin. bir discord sunucusu açarak insanlara kampanyalar yapabilirsin. bir çok pazarlama taktiği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...