Kankam türklere satmayı denedim bi forumu kullandım hatta ama söven mi ararsın cracklemeye çalışan mı ararsın gerçekten çok uğraştırıyor moral falan bırakmıyorlar adamda o yüzden paylaşmak istemiyorum tr forumlarındaBu forumda satışa sunabilirsin "trade hub" bölümünde
Tahmin edebiliyorum o forumu fakat burada öyle bir şey söz konusu değil bu forumda herkesin birbirine saygısı var küfür veya öyle c4a4k olayları vs. göremezsin o yüzden düzgünce sattığın sürece bir problem olmaz merak etmeKankam türklere satmayı denedim bi forumu kullandım hatta ama söven mi ararsın cracklemeye çalışan mı ararsın gerçekten çok uğraştırıyor moral falan bırakmıyorlar adamda o yüzden paylaşmak istemiyorum tr forumlarındayabancı bi forum önerisi mükemmel olur.
aslında knk kendi siteni tasarlıyabilirsin hevesin varsa
Tahmin edebiliyorum o forumu fakat burada öyle bir şey söz konusu değil bu forumda herkesin birbirine saygısı var küfür veya öyle c4a4k olayları vs. göremezsin o yüzden düzgünce sattığın sürece bir problem olmaz merak etme
Rica EderimKendi sitem var zaten hazırladım ama burda link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden paylaşmıyorum.
Burdaki paylaşım kurallarını vb öğrenmek için kiminle konuşabilirim teşekkür ederim bu arada ilginiz için.
Kanka hicbir fikrim yok o konularda oyle aman aman 1000 2000 tl falan degil zatenneden satıyorsun ücretsiz ver reklam falan geçmeli yaparsın
Backlink eklersen trade hub bölümünde ekleyebiliyorsun diye biliyorum siteniKendi sitem var zaten hazırladım ama burda link paylaşmak yasak mı bilmiyorum o yüzden paylaşmıyorum.
Burdaki paylaşım kurallarını vb öğrenmek için kiminle konuşabilirim teşekkür ederim bu arada ilginiz için.
aynısını bizde yaşadık. (memoryhackers'de satışa sunabilirsin.)Kankam türklere satmayı denedim bi forumu kullandım hatta ama söven mi ararsın cracklemeye çalışan mı ararsın gerçekten çok uğraştırıyor moral falan bırakmıyorlar adamda o yüzden paylaşmak istemiyorum tr forumlarındayabancı bi forum önerisi mükemmel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?