Yaptığım Valorant hilesini nasıl pazarlayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Hocam yerinde olsam TR de ücretsiz verip reklam üzerinden yürütürdüm çünkü illaki crackleyen olacaktır
Kankam öyle çokda ucuza vermek istemiyoruz açıkçası 0dan başladık kolayda olmadı bizim için 30 kişiye satacağımız için sadece düzenli müşteri arıyoruz (Fazla kişiye satmamamızın sebebi güvenli olmasını istiyoruz ne kadar az o kadar iyi şeklinde ) ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Üye
3 HİZMET YILI
tekrardan merhabalar paylaştım 5-6 satışımda var kanıtlamam için kiminle temasa geçmem lazım onaylanması için ne yapmalıyım yardımcı olur musun müsaitsen çok mutlu olurum teşekkürler .

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sitelere belli bir miktar karsılıgı reklam ver oralardan sat ama hileni güncel tutmaya calıs

VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
her hangi bir örneği sosyal medya veya discordunuz var mı ?

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Trade hubtan yapabilirsin ya da discorda birilerine yazıp kendi profilinede yazabilirsin hile satılır (valorant) felan diye :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
instagram reklamlarında görüyorum bazen paylaşıyorlar bayağı yorumlara yazanda oluyor instagrama reklam verebilirisin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben hile bulamıyorum valoda adam satacak yerr bulamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Forumdaki TradeHub bölümüne koyabilirsin yada hileye site hazırlayabilirsin hiç olmazsa sahibindene koyabilirsin saçma gelebilir ama idare eder

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kral en iyisi oyundaki userlere oyunu tanıtmak veya discord kanalindaki arkadas cevrene tanıtmak hileyi gerisi zor

Üye
1 HİZMET YILI
bu form da kullanan olurmu bilmiyorum ama oyun içi sakın pazarlama direk ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...