Bu forumu kullanıp anonim olarak youtube videosu paylaşabilirsin shortslardan da iyi izlenir.Merhaba arkadaşlar, Valorant oyunu için bir aimbot yaptım. Gayet güzel çalışıyor, arayüzünden websitesine kadar her şey hazır fakat bunu nasıl pazarlayacağımı bilmiyorum. Yabancı forum vb. bilen varsa tavsiye edebilir mi bana acaba? Örnek olarak, şurada konu açabilirsin, ilgi çeker vb. şimdiden teşekkürler.
Kankam 3 5 dolar çok abes olur muadilleri 50 60 dolar ya takip ediyorum satan bir kaç site ve kişiler var.kanka euda millete önerim 3 5 dolara satabilirsin
Raporlanarak ban yiyebilirsin yani sakin bir şekilde oynarsan hileyi sorun yok Özel bir ürün zaten slotlu 30 kişiye vereceğim en fazla uzun ömürlü olmasını istiyorum. (Tabi istersen rage modunda da kullanabilirsin ama dediğim gibi raporlanırsan oyuncular tarafından banlanma ihtimali doğar.)ban riski varmı
Sitemiz var kankam paylaştığım zaman tradehubda ilanı ordan görmek istersen görebilirsin.kendi siteni oluşturarak google ads tarafından reklam verebilirsin buda bi pazarlama sistemi
Yok dostum sadece aimbotnasıl hile wallhack varsa kullanırım
forum adı veremem şuan ama trade hub'a konu açarak başlayabilirsin. bir discord sunucusu açarak insanlara kampanyalar yapabilirsin. bir çok pazarlama taktiği var.Merhaba arkadaşlar, Valorant oyunu için bir aimbot yaptım. Gayet güzel çalışıyor, arayüzünden websitesine kadar her şey hazır fakat bunu nasıl pazarlayacağımı bilmiyorum. Yabancı forum vb. bilen varsa tavsiye edebilir mi bana acaba? Örnek olarak, şurada konu açabilirsin, ilgi çeker vb. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?