Onaylı Üye
begenmeler yuksek olursa algoritmya girersin ve daha fazla izlenirsin aksi takdirde zor gibi
Başarılar kralselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
Kanka youtube instagram tiktok vb. Şeylerin keşfet algoritması çok farklı 1 2 hafta Sürekli video at illaki keşfet düşersin sıkıntı etme bendede öyle olmuştu cunki şuan bi attım 10k 20k izleniyor tek sorun pes etmememkselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
hesabın ne izleyelimselamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı
Dostum youtube algoritması çok değişik, sen tek bir içerik yapmaya çalış ve short da atmaya özen göster.selamlar, ben valorant cs go lol gerekirse diğer tür edit yapıyorum 20-30 izlenmearkadaşım sadece reyna clutch shorts atıyor ve 2,7k izlenme ben kafayı yemek üzereyim 1 ay boyunca aldığım izlenme onun videosu kadar etmiyor neredeyse bana yardımcı olacak var mı