Onaylı Üye
napalım ya o zaman o zamanda kaldıyaktımmmmm aga beeee valla uzuldum bro kotuymus
napalım ya o zaman o zamanda kaldıyaktımmmmm aga beeee valla uzuldum bro kotuymus
birşey değil her zaman tecrübeden->tavsiyeşu an çok hissettirmiyor aslında ama yinede fikir için teşekkürler yardımın içinde
benim yaş küçük o yüzden ana okulu arkadaşlarımın bile instagramlarını takip ediyırum(yaş:16)napalım ya o zaman o zamanda kaldı![]()
kalmaz veis çocukluk arkadaşlıklarının ruhu kalbinde parça olarak saklanırnapalım ya o zaman o zamanda kaldı![]()
hayır sadece istanbulu severimistanbul neden peki ismin öğrencımısın
peki hiç geldin mi istanbula gelmedıysen tavsıye ederım gel cok guzel yerdırhayır sadece istanbulu severim
heryerini olmasada gezdim güzel yer yanipeki hiç geldin mi istanbula gelmedıysen tavsıye ederım gel cok guzel yerdır
uludağda kayak hocası tutmak. hiçbir şey öğretmiyorlar kendin düşe kalka öğren daha iyi en gereksiz meslek de o benceGeçmişte yaptığınız ve "Ben neden bunu yaptım ki qq?" diyeniniz var mı?Varsa anlatırmısınız?
1 hafta arkadaşın yanında kaldım orda 3.gün kız arkadaş yaptım çarşıda arkadaş şaşırdıgezılcek cok guzel yerler var ozellıkle ara sokakları cok guzel benı benden alıyor cok guzel yerler var