K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
Buğrabey felan yazıyor onaylı üye ?
RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
BuğraBey Onceden Teknikerdi![]()
byTT' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
ben nasıl yazacam
HileliCoder' Alıntı:RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
NEDEN UYARI PUANI VERİLDİ BANA ??? %30 OLDU ????? BİŞEY YAPMADIM??
ThyPrime' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
Benim Yaptığım Logonun Basitini Yapıp Prim Yapmaya Çalıştığın İçin Olabilir Mi Acaba ?
ThyPrime' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
Benim Yaptığım Logonun Basitini Yapıp Prim Yapmaya Çalıştığın İçin Olabilir Mi Acaba ?
Ne Değişiği Ya Fikir Aynı C++ Yapmış Benden Fikiri Çalmış Ben Onu DiyorumbyTT' Alıntı:ThyPrime' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:VariouS Hacks
ne alaka adam senınkının değişigini yapmış başka siteden alıntı yaptıgı için aldı
Haklısın ThyPrime..ThyPrime' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:RedMen' Alıntı:HileliCoder' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Onurlu üye ve forumda yetkili vs olursan yazabilirsin.
VariouS Hacks
Benim Yaptığım Logonun Basitini Yapıp Prim Yapmaya Çalıştığın İçin Olabilirmi Acaba ?