arkadaşlar yanlışlıkla fortnite eu serverine geçiş yaptın nasıl yaptım bilmiyorum ama her oyunu açtığımda internet sıkıntısından dolayı (başka sunucuya bağlanınca ms çok oluyo)oyun 7 günlük eşleştirme banı atıyor nasıl çözücem bilen varmı ?
Ana menüyü açarkadaşlar yanlışlıkla fortnite eu serverine geçiş yaptın nasıl yaptım bilmiyorum ama her oyunu açtığımda internet sıkıntısından dolayı (başka sunucuya bağlanınca ms çok oluyo)oyun 7 günlük eşleştirme banı atıyor nasıl çözücem bilen varmı ?
teşekkiür ederim güncelleme bitsin denicemAna menüyü aç
Ayarlar menüsünü açmak için dişli çark simgesini tıkla.
Oyun sekmesini seç
Matchmaking Bölgesi etiketli bir seçenek göreceksin. Bölgeyi seç.
Gösterilen sayı, milisaniyeler cinsinden ping'inizi gösterir (ms). Hangi bölgeyi seçeceğinizden emin değilseniz, en düşük pingi olanı seçin. Değişikliklerinizi kaydetmek için Uygula'yı seçin.
Ekli dosyayı görüntüle 6974
Wow tsk ederim banada lazımdıAna menüyü aç
Oyun sekmesini seç
Gösterilen sayı, milisaniyeler cinsinden ping'inizi gösterir (ms). Hangi bölgeyi seçeceğinizden emin değilseniz, en düşük pingi olanı seçin. Değişikliklerinizi kaydetmek için Uygula'yı seçin.
Ana menüyü aç
Oyun sekmesini seç
Silip Tekrar Yükleaga bende gine oyundan atıyo offf D:
https://epicgames-download1.akamaized.net/Builds/UnrealEngineLauncher/Installers/EpicInstaller-7.9.2.msi?launcherfilename=EpicInstaller-7.9.2-fortnite.msi
tmSilip Tekrar Yükle
İndir:
Kod:https://epicgames-download1.akamaized.net/Builds/UnrealEngineLauncher/Installers/EpicInstaller-7.9.2.msi?launcherfilename=EpicInstaller-7.9.2-fortnite.msi