- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hangi site?bir siteye giricem
Congratulations!
böyle bir yazı geliyo siteye yönlendirmiyo nası kurtulucam ben siteye girmek istiyorum goggle ödül diye birşey geliyor
aga sana şöyle söyliyim ben pubg mobilede uc hilesi yapıyodum bi sitede kuzenim bana oluyo dedi oda bir kaç siteye yönlendiriyo 30 sn bekliyosun çıkıyosun uc geliyo pubg mobilede buda son siteydi finans bilgisi .com diye bir site iştehangi site?
zaten benim finans bilgisi diye bir siteye ne işim olur ben sadece uc hilesi yapıyodum mobildeO sitelerin çoğu yalan dolan
aga sana şöyle söyliyim ben pubg mobilede uc hilesi yapıyodum bi sitede kuzenim bana oluyo dedi oda bir kaç siteye yönlendiriyo 30 sn bekliyosun çıkıyosun uc geliyo pubg mobilede buda son siteydi finans bilgisi .com diye bir site işte
ne dedin anlayamdım bida yazarmısınmobil bölümünde yayınla bro .. internet bölümü
burada internet ile ilgili her şeyi gönderebilirsiniz kardeşimne dedin anlayamdım bida yazarmısın
İyi kandırılmışsın kardeşimaga sana şöyle söyliyim ben pubg mobilede uc hilesi yapıyodum bi sitede kuzenim bana oluyo dedi oda bir kaç siteye yönlendiriyo 30 sn bekliyosun çıkıyosun uc geliyo pubg mobilede buda son siteydi finans bilgisi .com diye bir site işte
katılıyorumkardeşim yalan dolan onların hepsi sen o sitelere girince onlar reklamdan para kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?