ikisindede denedim dün ama olmadıAyarlar - geliştirici secenekleri - usb yapılandırması - mtp media transfer
Geliştirici secenekleri yoksa telefon hakkındaya gir yazılım bilgisi de yapım numarasına 7 defa tıkla geliştirici secenekleri gelir hadi kolay gele
Usb sorunludur yada pc diriver yüklemen lazım yoksa tabiki olmazikisindede denedim dün ama olmadı![]()
Drriverını Nerden Bulabilirim W7 x64Usb sorunludur yada pc diriver yüklemen lazım yoksa tabiki olmaz![]()
Bu sorun genelde orjinal olmayan usb type c kablolarında yaşanıyor.ikisindede denedim dün ama olmadı![]()
Kardeş kafayımı yedin c olmassa çalişmiyorBu sorun genelde orjinal olmayan usb type c kablolarında yaşanıyor.
tel içinmi pc içinmi bu driver ve sadece yazılar çıktı indirmekle ilgili birşey çıkmadıKardeş kafayımı yedin c olmassa çalişmiyorkısacası 5 tllik kablolarda oluyor diriver yokmuş ondan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. com/common/download/check.do?actId=698
Boşluğu sil . Com daki
Sjsjsjs pm den atiyomtel içinmi pc içinmi bu driver ve sadece yazılar çıktı indirmekle ilgili birşey çıkmadı
{"actId":"698","downType":"","filePath":"/2015/02/","statPath":"/tech-doc/android/download/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","fileName":"198a8abf-c7cf-48bc-80de-70f0b292192b.zip","dispName":"SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","delYn":""}
Böyle Bir Yazı Geldi Ekrana *Gördügüm Kadarıyla Android için Ama Emin Olak Dimi*
Diyorum ki eğer sarj aleti kablosu orjinal değilse bu sorun yaşanabiliyor başıma geldi.Kardeş kafayımı yedin c olmassa çalişmiyorkısacası 5 tllik kablolarda oluyor diriver yokmuş ondan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. com/common/download/check.do?actId=698
Boşluğu sil . Com daki
Kafası Estikce Yapıyormu Tel Format Attım Ondan Sonra Okumamaya Başladı Önceden Böyle Bir Sorun YoktuDiyorum ki eğer sarj aleti kablosu orjinal değilse bu sorun yaşanabiliyor başıma geldi.
Denedim Moruk Hemde Kaç Defa :/kardeş geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aç bağla olcak
2 mizde aynı şeyi kastteddik ama anlamadıkDiyorum ki eğer sarj aleti kablosu orjinal değilse bu sorun yaşanabiliyor başıma geldi.
regel dönemleri var heral durun bide senin attıgını deniyem2 mizde aynı şeyi kastteddik ama anlamadık![]()