Yardım Teli PC Ye Bağladıgımda Sadece Şarj Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Beyler Yardıma İhtiyacım Var Telefonu Pc Ye Bağladıgımda Sadece Şarj Oluyor 2 Telefondada Denedim Aynı Sonu (J7-J7 Prime) İkisindede Denedim Fakat Sadece Şarj Oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ayarlar - geliştirici secenekleri - usb yapılandırması - mtp media transfer :)

Geliştirici secenekleri yoksa telefon hakkındaya gir yazılım bilgisi de yapım numarasına 7 defa tıkla geliştirici secenekleri gelir hadi kolay gele

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş kafayımı yedin c olmassa çalişmiyor :D kısacası 5 tllik kablolarda oluyor diriver yokmuş ondan :D

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. com/common/download/check.do?actId=698

Boşluğu sil . Com daki
tel içinmi pc içinmi bu driver ve sadece yazılar çıktı indirmekle ilgili birşey çıkmadı
{"actId":"698","downType":"","filePath":"/2015/02/","statPath":"/tech-doc/android/download/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","fileName":"198a8abf-c7cf-48bc-80de-70f0b292192b.zip","dispName":"SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","delYn":""}

Böyle Bir Yazı Geldi Ekrana *Gördügüm Kadarıyla Android için Ama Emin Olak Dimi :D*

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tel içinmi pc içinmi bu driver ve sadece yazılar çıktı indirmekle ilgili birşey çıkmadı
{"actId":"698","downType":"","filePath":"/2015/02/","statPath":"/tech-doc/android/download/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","fileName":"198a8abf-c7cf-48bc-80de-70f0b292192b.zip","dispName":"SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip","delYn":""}

Böyle Bir Yazı Geldi Ekrana *Gördügüm Kadarıyla Android için Ama Emin Olak Dimi :D*
Sjsjsjs pm den atiyom :D

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeş kafayımı yedin c olmassa çalişmiyor :D kısacası 5 tllik kablolarda oluyor diriver yokmuş ondan :D

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. com/common/download/check.do?actId=698

Boşluğu sil . Com daki
Diyorum ki eğer sarj aleti kablosu orjinal değilse bu sorun yaşanabiliyor başıma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...