Yarınki lgs sınavı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben sağlık meslek çıkışlıyım ama şuan mimarlık okuyorum xd. bana zamanında yapamazsın beceremezsin sağlık meslek çıkışlısın altyapın yok dediler ben hep çabaladım hep hayalime ulaşmak için çalıştım ve şuan mimarlık okuyup hayalimi gerçekleştirdim
işte ben de bundan bahsettim. böyle örnekler çok fazla var. benim çevremde oldukça fazlalar ve bu insanların gelişimlerine kendim şahit oldum. kendine bi şey katmayı bırakmamak şu hayatta yapılabilecek en doğru şey belki de. kendini geliştiren insan sadece kendine değil etrafına da faydası dokunur. :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
barkın
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yapacağına inan kanka sınav anında ailem ne der gibi soruları aklına getirme

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum aıle takma sana elbette laf yapıcaklar cunku senın ıyılgıını dusunuyorlar ama olsun he de geç nasıl olsa bır lıseeye atanıcaksın

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka yarın bende gireceğim hiç çalışmadım sakinim çünki şöyle bişey duyurdular bize puanla biryeri tutturamassan puansız okullara gidebiliyoruz.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka korkmana gerek yok zaten cogu kısı dusuk puan alıcak bu yüzdende anadolular da kontejyan boslugundan girersin :D

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Aile baskısını önemseme, türk ailesinde sınav ailenin kalbinde. yanlış bir yaşama ve düşünce tarzı.

Üye
6 HİZMET YILI
canını sıkma bende girecem en büyük sınav hayattır sen elinden geleni yap hayatın sonu değil
Post automatically merged:

kafana takarsan kötü geçer

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
önerilerinizi yazabilirsiniz
aga bak bende yarın lgs ye giricem bu gün çalışma ama son bi kontrol senin için çok iyi olucaktır okulda netlerin falan iyise ailene şey de mesela ya lgs de bok a sararsa ya unutursam falan de böylece seni dinlendirmeye çalıştırcaklar ama sen onlara gün içinde böyle şeyler söyle ya başaramassam falan de sonra onlar bir süreden sonra ucunda ölüm yok ya oğlum dicekler bana öyle dediler ama sende bu gün içerisinde tedirginim of napcem falan de ama fazla sıkma başarılar dostum inşallah iyi bir liseye yerleşip mutlu bir hayat yaşarsın :)

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şu dönemde kazanmak için cok calısmana gerek yok evin yanındakine gidiceksin zaten kasma ama ortalama 320 üstünde almaya çalış dışarı cıkmaya yüzün olur

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konu kilitlenmiş ancak bende bir şey eklemek isterim. Kanka kendini daha şimdiden bu kadar kasmaya gerek yok. Emek verip çalıştıysan allaha tevekkül et kalanı gelir. Şimdiden daha bu kadar strese girersen işin zor :D Daha üniversite sınavı var her şeyi var tek "lgs" ile bitmiyor. Allah kolaylık versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...