Seçkin Üye
@Avici bak onlardan biri daha sD:FWEFSDFİzmir - İnsanları çok sıcakkanlı - Kötü yanı yok.
@Avici bak onlardan biri daha sD:FWEFSDFİzmir - İnsanları çok sıcakkanlı - Kötü yanı yok.
istanbul'un hiç bir yeri çekilmiyor artık millet varını yoğunu satıp köye dönmek istiyor ama kapitalist çalışma düzeni herkesi esir alıyor maalesefmaddi imkanlarım biraz daha güçleşse direkt köye gideceğiz hiç çekilmiyor
malesef öyle sözde kapitalist düzenin başkenti amerika diyorlar ama bence istanbul kapitalist şehrin başı dostum böyle bir düzen pahalılık oalamazistanbul'un hiç bir yeri çekilmiyor artık millet varını yoğunu satıp köye dönmek istiyor ama kapitalist çalışma düzeni herkesi esir alıyor maalesef
Kanka 6 ay staj yaptım stresten sıkıntıdan ölecektim şuan küçük köyümsü bir kasabada yaşıyorum şehire 15 KM bana uzak gelirdi istanbulda her gün işe gidip gelmek için minimum 2 saatim yollarda gidiyoırdu kasabama dönünce şükrettim 15km yeistanbul'un hiç bir yeri çekilmiyor artık millet varını yoğunu satıp köye dönmek istiyor ama kapitalist çalışma düzeni herkesi esir alıyor maalesef
kiralar zaten roket gibi uçuşta 3k-5k arası kadar kira gidiyor birde istanbulun göbeğinde bir öğrenci olduğunu düşünmalesef öyle sözde kapitalist düzenin başkenti amerika diyorlar ama bence istanbul kapitalist şehrin başı dostum böyle bir düzen pahalılık oalamaz
stresin başkentiKanka 6 ay staj yaptım stresten sıkıntıdan ölecektim şuan küçük köyümsü bir kasabada yaşıyorum şehire 15 KM bana uzak gelirdi istanbulda her gün işe gidip gelmek için minimum 2 saatim yollarda gidiyoırdu kasabama dönünce şükrettim 15km ye
kirayi geçtim hocam 500tl aidat nedir yakiralar zaten roket gibi uçuşta 3k-5k arası kadar kira gidiyor birde istanbulun göbeğinde bir öğrenci olduğunu düşün
memur olsan bile Istanbul adamı yer bitirir
stresin başkenti
o aidat olmuyor o sorma ver parası oluyorkirayi geçtim hocam 500tl aidat nedir ya
Neresi orası kanka İnegöl ?Köftesi mükemmel, kötü yanı ise küçük olduğundan yanlış bişey yapsam ya da bir kızla beraber görülsem herkesin haberi oluyo
çanakkale ustaNeresi orası kanka İnegöl ?
Bende çanakkaleliyim laçanakkale usta
vay hemşerim benimBende çanakkaleliyim la![]()
İstanbullu olup daaha deniz görmeyen var ustaistanbul iyi yanı gezilecek yerleri var kötü yanı aşırı kirli
one olm biz o paraya 3öğrenci ev kirası verip geçiniyoruz ciddimisin gerçekteno aidat olmuyor o sorma ver parası oluyor
bizim karşımızda siteler vardı sitelerden 4.500 tl aidat istediklerini duymuştum
Çanakkale merkez mi neredensin agavay hemşerim benim
BİGAÇanakkale merkez mi neredensin aga