Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşadığınız yerin 1 iyi 1 kötü özelliğini yazar mısınız ?
Ordu|
Merkezdeysen ilçelere göre biraz daha hayatını yaşayabilirsin cafeler publar vs. ama ilçeler hatta köy tarzı ilçelerdeysen dünyadan koparsın sadeec temiz hava alırsın
Malatya ilim kötü yanı yobaz biraz insanlar fazla kabalar mesela biri açık giyse direk bakarlar iyi yani gezilecek yerleri var az çok yazın aşırı sıcak olmuyor
Sakin küçük bir yer olması dolayısıyla iyi. Ancak çok fazla gezip eglenebilecigin alışveriş yapabileceğiniz AVM tarzı yerler yok. Memur şehri. Yazın terket tarzından
İstanbul'da yaşıyorum iyi özelliği her yere toplu taşımaya ulaşabilirsin kötü yanı şehir çok kalabalık bu kiminin hoşuna gider kiminin gitmez açıkçası ben hayatım boyunca istanbul da yaşadığımdan sürekli korna sesi baygınlık verdi
insan kalabalığı çok bir süre sonra kafan kaldırmıyor artık iyi tarafı gezicek eğlenicek mekanları çok kalabalık olduğu kadar kafa dinlemek içinde çok yerler var ama imkan bulursam kaçıcam burdan hayırlısı bakalım