Yaşdıgınız en garip olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim en
Garip okul hikayem ;)
bir gün okuldan kaçtık geziyoruz o anda bizim matematik öğretmeni arabayla yanımdan geçti o anda ben hasss.tir diye bi çığlık attım matematik öğretmeni arabayla bizi kovaladı ben duvardan atlayıp kaçtım ama orda küfretmeseydim görmiycekti

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Biz Arkadaşlarla Kendi Aramızda Bir Akım Yapmıştık
Telefonunu Masada Falan Unutanın İnstasına Girip Hikayeye Nenemi Ka*ar Falan Yazıoduk Birgün Sanayide Dükkanı Temizlerken Telefonu Unutmustum
Arkadasta Paylasmıs dedigimi
Matematik Hocamız Vardı Funda Hoca Çok Sexydi
Takip Ediyordum Bu Gördü Hikayeyi
Beni engellemişti
Sözlümeden 25 Vermişti O.cocugu

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Biz her yaz tatilinde memlekete (Kayseriye) giden bir aileyiz.
Bizim bahçeli güzel bir evimiz var ve her köyde oldugu gibi traktör vs. araçlar var. Saat gece 2 3 gibi benim canım sıkıldı uyuyamadım.
Dışarı cıktım bizim Traktörün arka kasasına yattım ayaklarımı uzattım öyle ama nasıl güzel esiyor kafa yapıyor birde
Tam önümüzde Everest dağı var dağın arkasına dogru uçan birşey geçti ama normal değil cok hızlı yıldız fln sandım sonra durdu ilerlememeye başladı
ben bi tırstım. sonra öyle devam etti durmaya ama normal yıldız degıl ara sıra hareket dahi ediyordu sonra yavaş yavaş yukarı cıktı aradan biraz zaman geçti dagın arkasına girdi ve kayboldu.

Son düzenleme:
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
4. Sınıfta okul gezisine çıkmıştık, üniversite hastanesine ziyarete gidecektik. Her neyse hastaneye geldik bir adam karşıladı bizi. Orta yaşlı boyu kısa ve hafiften kellik vardı. Çocuk aklı işte dalga geçmeye başladım komik olduğunu düşünerek. Adam bize okulu gezdiriyor ben arkasından sesli sesli laf atıyorum. O duymuyor ama. Daha sonra öğrendim ki adam bizim sınıftaki İbrahim'in babasıymış. Çocuk beni bir dövdü, o dayağı asla unutamadım. O gün bu gündür kimsenin fiziksel özellikleri ile dalga geçmem...

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben Sokakta Canan Karatayı Gördüm :D

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
3.sınıftayız son ders artık hoca gelicek saat 6:30 falan akşam 3 kişiyiz lavaboya gidecez bir gittik ses geliyodu duvardan bir gölge gördük dabbee dabbee diye bağırıyoruz tüm okulu topladık sonunda işeyen çocuk çıktı.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
4. Sınıfta okul gezisine çıkmıştık, üniversite hastanesine ziyarete gidecektik. Her neyse hastaneye geldik bir adam karşıladı bizi. Orta yaşlı boyu kısa ve hafiften kellik vardı. Çocuk aklı işte dalga geçmeye başladım komik olduğunu düşünerek. Adam bize okulu gezdiriyor ben arkasından sesli sesli laf atıyorum. O duymuyor ama. Daha sonra öğrendim ki adam bizim sınıftaki İbrahim'in babasıymış. Çocuk beni bir dövdü, o dayağı asla unutamadım. O gün bu gündür kimsenin fiziksel özellikleri ile dalga geçmem...
Şöyle bir hayat dersi almayı cok isterdim :D

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hmm,kötü şansmış dostum nası olduysa matematik hocası arabayla nası kovaladıysa,ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...