Onaylı Üye
Eğer çoğunlukla seyehat halindeysen paraya kıyıcaksın. Ünideki evde superbox kullanıyoruz memlekete gidinxe falan taşıyoruz
kanka önceden vın vardı şimdi süperbox tavsiye etmem ama ederimde buldunduğun bölgeye göre değişirarkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim
başka yok sanırımarkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim
kanka superboxun fiyatı biraz fazla olabilir ama köy yerinde olduğu için orada bir tık internet aksaklık sorunları olabilir diğer ürünlerde süperbox fiyatının hakkını veriyorarkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim