Yazılı video yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sa bilgisi olanlar yardım edebilirmi benim bi video yapmam lazım youtubeye atcam :d videoda sadece siyah ekranda yazılar olcak tabi yazılar değişicekte bunu nasıl yapabilirim internet sitesi vs varsa çok iyi olur.
not: pc linux

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Montaj programlarıyla yapabilirsin (Sony Vegas , Camtasia Studio , Adobe After Effects..) Ben sony vegas kullanıyorum.İstersen internetten full sürüm bulup ondan yapabilirsin fakat basit bir şey istiyorum diyorsan Camtasia studio indir derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Montaj programlarıyla yapabilirsin (Sony Vegas , Camtasia Studio , Adobe After Effects..) Ben sony vegas kullanıyorum.İstersen internetten full sürüm bulup ondan yapabilirsin fakat basit bir şey istiyorum diyorsan Camtasia studio indir derim
hepsinden haberim var dostum da pc linux demiştim bunlar windows için eğer linux sürümü varsa işime yarar bi bilgin varmı bu konuda?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çok ciddi bir proje değilse çözüm basit . Bu yöntemi kendim buldum ama eminim bu şekilde yapan başkalarıda vardır .

Öncelikle Paint programını açman gerekiyor , açmak için yeni bir bit eşlem dosyası açıp sağ tık ile Paint ile birlikte aç yapman gerekli . Paint programını açtıktan sonra resimde gösterdiğim şekilde istediğin çözünürlüğe ayarlaman gerekli bu önemli .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
,
,
çözünürlüğü bu şekilde ayarlayabilirsin .

Ardından metni yaz ve farklı kaydet ile kaydet , kaç yazıya ihtiyacın var ise o kadar resim gerekli tek bir klasöre toplamanı öneririm birazdan sebebini anlarsın .

Resimleri hallettikten sonra Windows Movie Maker programına ihtiyacın olacak , kullanımı çok kolaydır ve Windows 7 işletim sisteminden sonra çıkan tüm Wİndows'larda vardır .

Wİndows Movie Maker'i açmak için herhangi bir resme sağ tıkla ve birlikte aç kısmından Wİndows Movie Maker'i seç .

Programı açtığımıza göre resimleri içeri atmamız gerekiyor , en kolal yoldan tüm resimleri ( Ctrl ) + ( A ) kısayolu ile seçip herhangi bir tanesine sol tık ile basılı tutarak Windows Movie Maker'a sürüklemen gerekiyor .

Resimleri içerisine attık ancak önemli olan bir nokta daha varki buda resimlerin kaç saniye gösteleceği .

Windows Movie Maker'da düzenle kısmından o anda seçili olan resmin kaç saniye gösterileceğini ayarlayabilirsin ancak tüm resimlerin aynı süre boyunca gösterilmesi için yine ( Ctrl ) + ( A ) kısayolu ile Windows Movie Maker içerisindeki tüm resimleri seçip düzenle kısmından her birinin kaç saniye boyunca gösterileceğini seçebilirsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...