siteye baktım yazılı olarak anlatılmış video olarak anlatılsa iyi olurdu yene önerin için sağolyazılım bilgi düzeyin sıfır ise w3school üzerinden öğrenebilirsin.Ama orta düzey ve geliştirmek istiyorsan tek tavsiyem udemy kurslarıdır
udemydenmi aldın udemyden aldıysan nasıl anlatımı güzelmi yeterli geliyormuKnk phyton basla bende aldim parayla ama
c# yi nerde öğrenebilirim udemy anlatımı iyimi önerirmisin ?benim sana önerim ilk olarak c# öğrenmen olacaktır.Bu şekilde yazılımın ana temelini almış olursun.Ama web tabanlı çalışacaksan html ile giriş yapıp css ve javascript yeterli olacaktır.
tamam sağol peki c# ile neler yapabilirim kısaca söyleyebilirmisin biliyosan ?udemy sitesinden c# arattır. (ama genelde webte pahalı olur. mobil uygulamadan eriş.) en populerden sırala ve emin ol en yüksek öğrencili olan herzaman kalitelidir. sana tavsiyem saat olarakta çok olanı seç.
bazıları c# bazılarıda python başla diyor hangisini önerirsin senHiçbir bilgin yoksa zorlanabilirsin udemy deki kursları sadece izleme hocayla beraber kodlama yap.
c++ öğrendikten sonra c# öğrenmek lazımmıC++ öğren reis daha kolay
Ben ilk olarak Python öğrendim ondan sonra C# öğrendim. Benim tabsiye C dillerinden başlaman.bazıları c# bazılarıda python başla diyor hangisini önerirsin sen
İki dilde birbirine benziyor C++ öğrenirsen C# öğrenmen zor olmaz iki dilinde tabanları aynı.c++ öğrendikten sonra c# öğrenmek lazımmı
anladım sağol ozaman udemy den satın alıp öyle yapıcamBen ilk olarak Python öğrendim ondan sonra C# öğrendim. Benim tabsiye C dillerinden başlaman.
Post automatically merged:
İki dilde birbirine benziyor C++ öğrenirsen C# öğrenmen zor olmaz iki dilinde tabanları aynı.
kursun linklerini atabilirmisin yasak değilse bi bakimBen ilk olarak Python öğrendim ondan sonra C# öğrendim. Benim tabsiye C dillerinden başlaman.
Post automatically merged:
İki dilde birbirine benziyor C++ öğrenirsen C# öğrenmen zor olmaz iki dilinde tabanları aynı.
en basitinden merak edilen en büyük soru olan hile nasıl yapılır konusunda tecrübe sahibi olursun.c++ eklersen birde kendine masaüstü uygulamaları ve daha fazlasını yapabilirsin.c# dili ile oyun kodlamaları öğrenip mobil uygulama-program tasarlayabilirsin.Herşeyin ana algoritmasını c# oluşturur.tamam sağol peki c# ile neler yapabilirim kısaca söyleyebilirmisin biliyosan ?
Mobil uygulama, web uygulamları veya oyun tasarlama yapabilirsin tabi kolay değil udemyden kurs al bende ordan alıyorum seneye başlıcam zaten ama başka kurs sitesi bilmiyorum.tamam sağol peki c# ile neler yapabilirim kısaca söyleyebilirmisin biliyosan ?
öyle yaparım ilk c++ sonra c# python öyle giderim amacım hepsini öğrenmekyazılım öğrenmek için c++ dan başlamanı tavsiye ederim en temeli odur bana göre ilk ondan başlarsan ilerde yabancılık çekmezsin
önerin için sağolC++ ÖĞRENK ARDEŞİM BÜTÜN DİLLERİ C++ A ÇEVİRDİLER
şey diye duydum ben bu c# ve c++ girerken yanında algoritma mı ne öğrenmek lazımmış doğrumu ?en basitinden merak edilen en büyük soru olan hile nasıl yapılır konusunda tecrübe sahibi olursun.c++ eklersen birde kendine masaüstü uygulamaları ve daha fazlasını yapabilirsin.c# dili ile oyun kodlamaları öğrenip mobil uygulama-program tasarlayabilirsin.Herşeyin ana algoritmasını c# oluşturur.
sağol bilgi içinMobil uygulama, web uygulamları veya oyun tasarlama yapabilirsin tabi kolay değil udemyden kurs al bende ordan alıyorum seneye başlıcam zaten ama başka kurs sitesi bilmiyorum.
evet doğru dostum.Yazılım mühendisliği mezunuyum ben. Sormak istediklerini sorabilirsin yardımcı olurum.Algoritmayı çözüm odaklı üretebilirsen çok cabuk kavrarsın mesela : bu kod yazıldımı -evet-hayır- evetse cevap -çalışıyor mu?- cevap hayır ise tekrardan düzenleyip bu kod yazıldımı penceresine dönüp yeniden tasarlaman gerekli...öyle yaparım ilk c++ sonra c# python öyle giderim amacım hepsini öğrenmek
önerin için sağol
şey diye duydum ben bu c# ve c++ girerken yanında algoritma mı ne öğrenmek lazımmış doğrumu ?
sağol bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?