Onaylı Üye
Rica ederim algoritma işin temeli yazılım mantığı için bilmek önemlidir biraz araştırısan çok kaynak var ingilizce kaynaklara da bakabilrisinöyle yaparım ilk c++ sonra c# python öyle giderim amacım hepsini öğrenmek
önerin için sağol
şey diye duydum ben bu c# ve c++ girerken yanında algoritma mı ne öğrenmek lazımmış doğrumu ?
sağol bilgi için
peki bu algoritmayı udemyden öğrenebiliyozmu nasıl bişey pek bilmiyom ?evet doğru dostum.Yazılım mühendisliği mezunuyum ben. Sormak istediklerini sorabilirsin yardımcı olurum.Algoritmayı çözüm odaklı üretebilirsen çok cabuk kavrarsın mesela : bu kod yazıldımı -evet-hayır- evetse cevap -çalışıyor mu?- cevap hayır ise tekrardan düzenleyip bu kod yazıldımı penceresine dönüp yeniden tasarlaman gerekli...
bu algoritmayı nerden öğrenebilirim biliyomusun kurstaken öğretiyolarmı yoksa gidip algoritma kursu falanmı almam lazımRica ederim algoritma işin temeli yazılım mantığı için bilmek önemlidir biraz araştırısan çok kaynak var ingilizce kaynaklara da bakabilrisin
staj gör derken üni falanmı bahsediyonKanka profesyonel olmak istiyosan çabala staj gör bence çok var çalısımını yapan insanlar bulursun illa
anladım sağol ozaman udemy den satın alıp öyle yapıcam
Post automatically merged:
kursun linklerini atabilirmisin yasak değilse bi bakim
tamam sağolBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bundan başla
bu algoritmayı nerden öğrenebilirim bi kursu falan varmı ?yazılıma ilk adım için c , c++ c# olabilir java biraz ağır gelebilir bu dillerin herhangi birini öğrendeikten sonra 2. dil yerine algoritma öğrenmen, ne kadar dil bilsen bile algoritma olmadan kendi başına birsey yazamıyorsun
sağol bilgi için bakıcam orayabtk akademiden bakabilirsin ücretsiz ve iyi anlatıyorlar
bi c++ için 4 yıl sürceğini zannetmiyorum full calissan tahmini 2-3 aya a dan z ye öğrenmiş olursun bencegenellikle c++ öneriliyor benim bir ark vardı çok uğraşıyordu ve bu işler çok zaman ister diyordu 4 yılda zar zor bişiler öğrendiğini söylüyordu
udemy , btk akademi , youtube , cousera gibi yerlerdebu algoritmayı nerden öğrenebilirim bi kursu falan varmı ?
mesela udemy de algoritma yazınca cok şey cikiyo benim öğrenceğim hangisi olmalıudemy , btk akademi , youtube , cousera gibi yerlerde
udemy üzerinden algoritma öğrenemezsin.Algoritmayı kendi kafanda kurman ve sonuçlandırman gereklipeki bu algoritmayı udemyden öğrenebiliyozmu nasıl bişey pek bilmiyom ?
Post automatically merged:
bu algoritmayı nerden öğrenebilirim biliyomusun kurstaken öğretiyolarmı yoksa gidip algoritma kursu falanmı almam lazım
udemy algoritma yazınca cok kurs var ama hangisini öğrenmek lazım bilmiyomudemy üzerinden algoritma öğrenemezsin.Algoritmayı kendi kafanda kurman ve sonuçlandırman gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?