"Yazılıma Nereden Başlamalıyım?" Diyenler!

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bende Yazılıma Başlamayı Düşünoydum Gezinirken Bunu Buldum Çok İşime Yarayacak Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yeni başlayanlara algoritma öğrenmeyi tavsiye ederim öncelikle bunu da en basit c diliyle yapabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Oyun hile kodlaması için c++ veya c türleri pratiğimi asm mi daha değerli olur

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
html css yazanlara bunlarin bir yazilim dili olmadigini birinin soylemesi gerek :peepoCry: neyse only js

Üye
2 HİZMET YILI
yazılıma nereden değilde ne zaman başlamalıyım daha iyi bir soru benim için bugüne kadar hiç kod yazmadım yine de bu benim için bir sorun olur mu üniversitede yani sıkıntı çeker miyim zorlanma gibi ya da sektörde çok mu geride olurum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bir kaç kez denemek istemişimdir ama hiç vakit bulamadım, konu için teşekkürler

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence en kolay yazılım dili olarak pythonla başlayabilir ilerledikçe o komutları öğrendikçe kendini geliştirebilirsin

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yazılım konusunda ilerlemek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiyem öncelikle İngilizceyi temel seviyede kavramanız en azından yazılım tabirlerine hakim olmanız gerekiyor içinde ola ola zamanla öğrenebilirsiniz bunu, python kolay ondan başlayım diye düşünmeyin hangi sektör aklınızdaysa veya neyi yapmak istiyorsanız oradan başlayın zor veya kolay gerisi zaten gelir. Projeler geliştirin pratik yapa yapa üstüne ekleyin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
ellerine sağlık konu çok yardımcı oldu bir çok sorularımı cevaplandırmış oldun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
online eğitim verem firmalar vardı internet üzerinde temel eğitim başlangıç vs diye onları bi araştır istersen

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eline saglik guzel bir konu olmus tek tek inceledim verdigin linkleri eline saglik