Yediğiniz veya attığınız en büyük kazık neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yediğiniz veya attığınız en büyük kazık neydi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Nyc

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hiç kazık yemedim

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Lisede 2 yıllık sevgilim tarafından aldatılmıştım. 2-3 sene çıkamamıştım onun psikolojisinden.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yediğim kazık 1200 tl ye dc de büyük bi sunucuda mod olma attığım kazık yok

Üye
2 HİZMET YILI
hiç kazık atmadım ama bı kızdan kazık yemıstım senı sevıyorum demıstı yan bınada ouruyodu ordada arkadasları arasında konusurken cocuktan nefret edıyorum demıstı ve banada arkadasım soylemıstı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cevabı soranda yediğin ne attığın ne :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
işyerinden biri ayakkabı getirecekti 1600 tl verdim orjinal diye getirmedi 2 gün bekledim 5 gün geçti 2 hafta geçti hep oyaladı en son tuttum vurdum da anca aldım paramı kumarcının tekiydi herkesi dolandırıyomuş ilk girdiğim için anlamadım işe şimdi yanımdan geçmiyor .d

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
4-5 ay önce 3 arkadaşım 2-3 ay plan yapıp arkamdan bıçakladılar sözde arkadaslarmis ama malesef çıkar için benle birliktelermis iyiki de bitmiş rahatladim

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yabancı bir forum da 5 adet dijital cizim çalışması yapmıştım yaklaşık 4 gün sürdü dosyaları atmakta tereddüt etsem de çok güven verici konuştuğu için attım ve yaklaşık 4 günüm çöp oldu hiçbir ücret alamadım çok üzülmüştüm o dönem ama şuan deneyim olarak görüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kazık mıdır bilmem de zamanında lise mezuniyeti için sınırzı alkol dj filan diyip 500tl demişlerdi o zamanlar dolar 3 4 tl mi ne düşünün ne kadar istediklerini bizde arkadaşlarla dedik ki ''lan biz kralını hazırlarız 500tl ne'' indik müdürün yanına hocam biz bu işe el atmak istiyoruz kafamıza tükürelim 12. sınıfsın git üniversite sınavına çalış işte salak, neyse girdik artık işin içine sonrasında ayarladık 180tl ye sınırsız alkol işte çeşit çeşit rakı viski votka bira her şey var bu nasıl okul demeyin temel liseydi bilen bilir çok karışmıyorlar. Neyse canlı müzik isteğe göre dj denize sıfır mekan ayarladık 180tl 8 arkadaş planladık her şeyi işte dilek feneri filan sürprizler filan sonra dedik kendi aramız da ''lan bunları yapmaktan sınava çalışamıyoruz bari kar edelim bu işten'' 250tl dedik 250-300 kişi geldi mezuniyete siz hesaplayın artık. Sonrasında müdür arıza çıkarmaya başladı işte hademeler gelmesin parası olmayan gelmesin falan öğretmenler için bişey yapsınlar vs. vs. Biz hademeleri de çağırdık abi gel hallettik, durumu olmayan öğrenciler vardı onları da davet ettik para vermeyin filan biz halledicez diyerekten. Sonra işte mezuniyet gecesi bitince parayı verecektik mekana sonra müdür insafa geldi herhalde alın çocuklar bu öğretmenlerin hademelerin parası buradan ödeyin eksik kısmı bizde aldık zarfta ekstradan bir 10.000tl daha var. Sonrası işte gece 2 de bitti mezuniyet sağolsun müdür afterparty parasına biraz daha katkı sağladı güzel ve uzun bi geceydi işte bütün bi okula böyle bi kazık attık artık kazık mı dersin yoksa emeklerimizin karşılığımı adını siz koyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...