Cok dogru ayni fiyatta ayni performansta laptopta var masaustu pcde 2700 tl ye oyuncu laptop alirim ben cikma 2.elçok sağlam bir kazık yemişsin geçmiş olsun
Hocam Notebook ve masaüstü pc fiyatları arasında büyük farklar varçok sağlam bir kazık yemişsin geçmiş olsun
yinede cok pahalı ?Hocam Notebook ve masaüstü pc fiyatları arasında büyük farklar var![]()
Fiyat biraz pahalı duruyor fakat daha bu ay yeni bir notebook aldım fiyatlar gerçekten bir masaüstü pc fiyatı gibi değilyinede cok pahalı ?
Arkadasin yerine ben kendimi kotu hiuss ettimçok sağlam bir kazık yemişsin geçmiş olsun
birazmıFiyat biraz pahalı duruyor fakat daha bu ay yeni bir notebook aldım fiyatlar gerçekten bir masaüstü pc fiyatı gibi değil![]()
yinede daha ucuz bi ürün 3-4 katı daha güçlü olmaması gerekHocam Notebook ve masaüstü pc fiyatları arasında büyük farklar var![]()
Notebooklar taşınabilir ve küçük masaüstü gibi monitör almanızada gerek yok üzerinde klavyesi ve touchpad'i varyinede daha ucuz bi ürün 3-4 katı daha güçlü olmaması gerek![]()
ben elimdeki laptopu 2500e aldım 8gb ram geforce 840m intel i5 var sen düşün -_-Notebooklar taşınabilir ve küçük masaüstü gibi monitör almanızada gerek yok üzerinde klavyesi ve touchpad'i var
ve ram gibi bileşenleri de buna göre küçük yapılıyor.
olaya sadece içindeki ekran kartı / ram / işlemci açısından bakmamak gerek![]()
Ben mi sizi yanlış anlıyorum yoksa siz başka birşey mi söylüyorsunuz anlamadım.ben elimdeki laptopu 2500e aldım 8gb ram geforce 840m intel i5 var sen düşün -_-
pahalı kabul et. benim laptop daha iyi bundan ve daha ucuz.Ben mi sizi yanlış anlıyorum yoksa siz başka birşey mi söylüyorsunuz anlamadım.
hocam arkadaşın aldığı yeni nesil bir notebook ve 8. nesil bir işlemci kullanıyor yanında ssd de var ve ramler ddr4 bunlar fiyatı ve performansı oldukça arttıran faktörler.pahalı kabul et. benim laptop daha iyi bundan ve daha ucuz.
yalnız bende ss yok ram 4 gb?hocam arkadaşın aldığı yeni nesil bir notebook ve 8. nesil bir işlemci kullanıyor yanında ssd de var ve ramler ddr4 bunlar fiyatı ve performansı oldukça arttıran faktörler.
hocam Acer markasının Aspire serisinden bahsediyoruzbende ss yok ram 4 gb?
yalnız bende ss yok ram 4 gb?
onu geçtim bu forumdaki herkes yanılmışta olamaz?
Post automatically merged:
hemde ağır diyor farkettiysen normalde bile ağır olan laptop çok eskidir bu kadar basit ?
modeline bak araştır içinde ekran kartı yok.marka önemli değildir.hocam Acer markasının Aspire serisinden bahsediyoruz
ve arkadaş ekran kartının kontrol panelinden oyunu seçmemiş olabilir veya bilgisayar güç tasarrufunda çalışıyor olabilir bunu bilgisayara bakmadan bilemezzsiniz