Oynanır çok güçlü olcakEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
Oynanır çok güçlü olcakEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
bence q su yüzünden 6 lvl'a kadar da çok güçlü gibi duruyorOyun ortaları açılın bir karaktere beziyor erken oyunu çöp gibi.
denemeye değerEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
Her yeteneği güçlü stack kastıkca dahada güçleniyobence q su yüzünden 6 lvl'a kadar da çok güçlü gibi duruyor
yok be hocam şuanlık güzel gözüküyorkötü olacak rework oynanışı daha da berabat oluyor.
umarıım yamalarla vs dengeleyip güzel bişeye çevirirler harcadığım onca emeğin reworkle yok olmasını istememkötü olacak rework oynanışı daha da berabat oluyor.
sanmam o karakterin dengeleneceğini ya bozuk olacak ya da çöpumarıım yamalarla vs dengeleyip güzel bişeye çevirirler harcadığım onca emeğin reworkle yok olmasını istemem
ben eski mainim eskiden güzel bir çardı bu sene çöp ettiler karakteri riot abimizEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
galiba bu durumda bozuk olmasını tercih ederim en azından oynaması zevkli olursanmam o karakterin dengeleneceğini ya bozuk olacak ya da çöp
Eskiden kimse oynamıyodu çöpdü zatenben eski mainim eskiden güzel bir çardı bu sene çöp ettiler karakteri riot abimiz
güncelleme gelince göreceğiz bakalımgaliba bu durumda bozuk olmasını tercih ederim en azından oynaması zevkli olur
düşününce çok haklısın hocam hep öyle oluyor udyr voli hepsiHocam rework yiyen karakterler asla dengeli olarak dönmedi aşırı bozuk şekilde geliyolar lole a solun bu hali bence daha opsiyonel ve güçlü olduğunu düşünüyorum
bence harika bişi olacak herkes asol oynayabilir ve her maç banlanabilir tiktokta gördüm çok op çok çok opEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.