eskisi çok daha güçlüydü ama oynayan yoktubence harika bişi olacak herkes asol oynayabilir ve her maç banlanabilir tiktokta gördüm çok op çok çok op
şimdiki normal bi ap herosu sadice r sinin pasifi op
eskisi çok daha güçlüydü ama oynayan yoktubence harika bişi olacak herkes asol oynayabilir ve her maç banlanabilir tiktokta gördüm çok op çok çok op
yani hasar atma ihtimali artı ama feedlerseniz eskisindende kötü oluyoher hero gibi yeni rework yediği için bence bir süre çok güçlü olacak
farklı mekanikleri var ama bence o kadarda güçlü değilYeni Bozuk Karakterımız Aurelion Geçmiş Olsun Dengeliye Benzemiyor EUW da Video Çekenlere Baktımda Çok Bozuk Gibi Görünüyor Nerf Yiyebilir Diye Düşünüyorum. İyi Oyunlar İyi Forumlar.![]()
hocam çar çok dengesiz ciden gelmese daha iyi canı fazla vurdu hasar fazla nasıl kesicez bu çarıEski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
late gamede düştüğünü duydum aslında erken oyunda iyi bir mide karşı çar kolayca düşebilir gibime geliyor fakat powerfarm karakteri gibi olmuş biraz çok kolay minyon alıyor düşürmeside zor gibihocam çar çok dengesiz ciden gelmese daha iyi canı fazla vurdu hasar fazla nasıl kesicez bu çarı
zaten oynanır baya eğlenceli duruyor ama yukarıda belirtiğim gibi oyunu yok etmesi sürekli ban yemesi veya videolardaki gibi değilde early'si zayıf ve bozuk bi çar yaparlarsa kötü olureskisine hiç benzemiyor ve geldiğinde bozuk olucak bende kesinlikle oynanır
evet bikaç tane daha sıkıntısı var internette gördümde pbe'de daha düzeltirler illakiçok fazla bug var hala 2 sol ejdere tek atıyor
çok bozuk bir çar yapmışlar tehlikeli ve güçlü olmuş şuana kadar çok a sol oynamadım ama güçlü olmuş.Eski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.