Yeni Gelicek Aurelion Sol oynanır mı?/Dengeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
iyi oynanırsa cok güclü potansiyele sahip macları carrliye bilir sadece tank carlara karşı sıkıntı yeni aousol cok daha iyi bence gerekliydi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
her hero gibi yeni rework yediği için bence bir süre çok güçlü olacak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeni Bozuk Karakterımız Aurelion Geçmiş Olsun Dengeliye Benzemiyor EUW da Video Çekenlere Baktımda Çok Bozuk Gibi Görünüyor Nerf Yiyebilir Diye Düşünüyorum. İyi Oyunlar İyi Forumlar. :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yeni Bozuk Karakterımız Aurelion Geçmiş Olsun Dengeliye Benzemiyor EUW da Video Çekenlere Baktımda Çok Bozuk Gibi Görünüyor Nerf Yiyebilir Diye Düşünüyorum. İyi Oyunlar İyi Forumlar. :)
farklı mekanikleri var ama bence o kadarda güçlü değil

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
hocam çar çok dengesiz ciden gelmese daha iyi canı fazla vurdu hasar fazla nasıl kesicez bu çarı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam çar çok dengesiz ciden gelmese daha iyi canı fazla vurdu hasar fazla nasıl kesicez bu çarı
late gamede düştüğünü duydum aslında erken oyunda iyi bir mide karşı çar kolayca düşebilir gibime geliyor fakat powerfarm karakteri gibi olmuş biraz çok kolay minyon alıyor düşürmeside zor gibi
Post automatically merged:

eskisine hiç benzemiyor ve geldiğinde bozuk olucak bende kesinlikle oynanır
zaten oynanır baya eğlenceli duruyor ama yukarıda belirtiğim gibi oyunu yok etmesi sürekli ban yemesi veya videolardaki gibi değilde early'si zayıf ve bozuk bi çar yaparlarsa kötü olur

Script ADC Main
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
çok fazla bug var hala 2 sol ejdere tek atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence abartıldığı kadar güçlü değil ama oynanır gibi sararr

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
baya bozuktu iyice bozdular heroyu

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
son sıralı maçımda karşıma geldi. adam iyi oynayamadı mı bilmiyorum ama bana çok da güçlü değil gibi geldi. irelia ile kolayca kestim. sadece çok dürtüyor o biraz sorun

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam script gelirse oynanır öncekine göre daha dengeli önceki küçük dengesizlikler düzeltildi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eski aurelion sol mainim 300k'a yakın aurelion oynadım fakat hala yeni gelicek rework konusunda endişelerim var düşünceleriniz ne? Bana kalırsa mainimi alıp saçma sapan ultra ilginç bir şeye dönüştürüyorlar.
çok bozuk bir çar yapmışlar tehlikeli ve güçlü olmuş şuana kadar çok a sol oynamadım ama güçlü olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pbe videolarını izledim efsane görünüyordu.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence yük mantığı güzel olmuş vei gibi sadece pasif oynayarak güçlenip oyun sonu yine birinin korumasıyla win almaktansa kendi başına taşıyabilecek potansiyelde hemde sürekli güçlenen mobil ve global skillere sahip bir hero yapmışlar mide bu bence güzel olmuş.
Fakat o yıldızları ellemeselerdi keşke e yeteneğinin bir yerde toplama etksini fln yıldızlarına entegre edebilirlerdi.
Yine bambaşka ve bozuk bir hero bizi bekliyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...