Onaylı Üye
sorunlumusun dostum sen anti spam dediğin nereye kadar olucak 40 saniye engeldenmi bahsediyosun 40 sn sonra tekrar yazıcak bir konun altına oo morq eyvllh yazıp yine saçma bir şeyler uyudurup yorum kasmaya çalışacak bizde bunun yerine hile onaylı üyelere düşürülsün forum kurtulsun diyoruzantı spam mevcut bırsey olmaz
denk geldıkce report et bro cozum basıt ban yerler olur bıtersorunlumusun dostum sen anti spam dediğin nereye kadar olucak 40 saniye engeldenmi bahsediyosun 40 sn sonra tekrar yazıcak bir konun altına oo morq eyvllh yazıp yine saçma bir şeyler uyudurup yorum kasmaya çalışacak bizde bunun yerine hile onaylı üyelere düşürülsün forum kurtulsun diyoruz
evet 1 ban yedi 2 ban yedi onları banlatman 1 haftanı onların hesap açması 1 dakikasını almaz forumda böyle 2000 kişi var belki peki forumda bunları banlayabilecek kaç kişi var basit düşünüyorsun olayı üstün körü bakıp ban yerlerğ ya reportlayın kafasındasın sana basit bir örnek vereyim riot games bile silverda çok insan olduğu için 3 4 ay öncesinden ettiğin küfür yüzünden uzaklaştırma alıyorsun çünkü yeteri kadar banlayabilecek sistem yok ellerinde fazla kişi var böyle düşün burada insanlar orada otomatik algoritme banlıyor buradaki insanların işi oluyor gücü oluyor olaya derinlemesine bakmadan ban yerler diye bi kafada olursan çoktan forum bitmiştir zatendenk geldıkce report et bro cozum basıt ban yerler olur bıter
bununla alakalı konu actım aksam saat 3.40 ta pubg mobıle 300 mesaja cıksın dıye aynı taraftayız dostum merak etme benım elıme bısey gececegınden degıl hılelerı bos beles ınsanlar kullanmasın aynı yonde yuruyoruz merak etme ama bunu anca konu ve mesajların cogunlugu ıle duyurabılırız yonetıcılerımızeevet 1 ban yedi 2 ban yedi onları banlatman 1 haftanı onların hesap açması 1 dakikasını almaz forumda böyle 2000 kişi var belki peki forumda bunları banlayabilecek kaç kişi var basit düşünüyorsun olayı üstün körü bakıp ban yerlerğ ya reportlayın kafasındasın sana basit bir örnek vereyim riot games bile silverda çok insan olduğu için 3 4 ay öncesinden ettiğin küfür yüzünden uzaklaştırma alıyorsun çünkü yeteri kadar banlayabilecek sistem yok ellerinde fazla kişi var böyle düşün burada insanlar orada otomatik algoritme banlıyor buradaki insanların işi oluyor gücü oluyor olaya derinlemesine bakmadan ban yerler diye bi kafada olursan çoktan forum bitmiştir zaten
aynı yönde ilerlemiyoruz dostum sen hilenin 300 mesaja çıkıp forumdaki botların sayısını arttırıp çoğu konuyu öldürmeyi göze alıyorsun bende diyorum ki 50 ye düşürseniz 300 de çıkartsanız kullanıcak olan adam her türlü yapar o sayıyı bunu 50 ye düşürün boş beleş insanlar değil hile zaten normal üyelere açık değil onaylı üyelere düşürün forumdaki botların sayısı bir nevi azalsın burdaki çoğu insan burdan bilgi almaya yada bir hatayla karşılaştıklarında bu hatanın çözümlerine bakmak içinde giriyor sadece hile amaçlı bakmayın foruma bu yüzden düşürülmesi gerekiyor hile güncellenir ama tekrardan forumun botlardan kurtulması uzun bir zaman alır forum mu hile mi diye 2 ye bölersen bu fikri hile 1 haftada güncellenir ama forumu 1 haftada botlardan ve boş yorumlardan temizleyemessinbununla alakalı konu actım aksam saat 3.40 ta pubg mobıle 300 mesaja cıksın dıye aynı taraftayız dostum merak etme benım elıme bısey gececegınden degıl hılelerı bos beles ınsanlar kullanmasın aynı yonde yuruyoruz merak etme ama bunu anca konu ve mesajların cogunlugu ıle duyurabılırız yonetıcılerımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?