Yeni Modem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    23.2 KB · Görüntüleme: 55
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve basit. Hayırlı olsun. Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Keenetic alsaydın keşke keenetic i yaklaşık olarak 6 ay dır kullanıyorm mükemmel bir yazılımı var mobile uygulamadan kim bağlanıyor veya bağlananların internetin hızını sınırlandırma kapatama gibi bi sürü çook fazla özelliği var sipariş ettiğin modemi iptal edebiliyorsan bi bak istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Güzel modem gayet hocam, güle güle kullanın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve b

Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve basit. Hayırlı olsun. Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.
şuan kullandığım modem 7 yıllık minimum türk telekom modemiydi ama 5 ghz destekli istiyordum bide elimde ki modem geniş bant sorunu yaşıyordum indirme yükleme olmadığı halde pingim 1500 lere çıkıyordu bir kaç dakikalığına
Post automatically merged:

Güzel modem gayet hocam, güle güle kullanın
teşekkür ederim hocam

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun eski modemim bu markaydı memnundum sağlayıcımdan değildim ama modemden memnundum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şuan kullandığım modem 7 yıllık minimum türk telekom modemiydi ama 5 ghz destekli istiyordum bide elimde ki modem geniş bant sorunu yaşıyordum indirme yükleme olmadığı halde pingim 1500 lere çıkıyordu bir kaç dakikalığına

teşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam. TurkNet kullanıyorsunuz sanırım keşke o 1 GBPS tarifesi her yerde olsa :D

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valla kral modemin güzel güle güle kullan

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI

TP-Link Archer C6 AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router​

yukarıdaki modemi aldım 3 aydır bende ve eskiden tt'nin modemi vardı beyaz olan vasıfsız hiçbir işlevi yoktu :D
Test sonucu genelde 20-30 ping, 16-18 download 0,4-0,7 uploaddı

Şimdi yukarıdakini kullanıyorum ve sonuçlara bak:
11111111.PNG

alt yapım 35 destekliyor ancak bu kablolar eski bu kadar güç alabiliyorum ama yine de bu modem 10 kat etki etti :D

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kullanımı basit zorluk çekmezsin diye umuyorum zaten ara yüzü Türkçe sadece girip şifreni yenilersin başkada bişi yapmana gerek yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka neyi soruyorsun tam olarak?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

teşekkür ederim hocam
Eski modemler de sıkça olan bir problem, ben de yaşamıştım.
Yeni modem sizi mutlu edecektir. Güle güle kullanın.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merakımdan soruyorum Ben 10 senedir Türk Telekomun TD V9970 modelini kullanıyorum altyapı 16 mbps destekliyor ve internetin kutusu (sokaktaki) eski sizce modem değişikliğine gitsem ping sorununu çözebilir miyim. Bu arada aldığın modem güzel h.o,

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
güzel bi modem wifi kaçtı hatırlamıyorum ama güzel hayırlı olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben de turknetten yakın zamanda satın aldım 5ghz 100mbnin üstünde download alamadığım için hız olarak pek fark etmiyor ama wifi kullanırken lolde vs. bariz bir ping düşüşü oldu hayırlı olsun

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
güzel modem hayırlı olsun ancak tplink tarzı isslerin verdiği modemlerden pek bir şey bekleme 2 yıl sonra geneli çöp oluyor tavsiyem asus tarzı modemler bakman ve sizin oralarda alçak gerilim varsa 3-5 aya kalmaz modem yanar haberin olsun para vermişken modemin bağlı olduğu prize akım koruma alman lazım.

Fiziksel veya dijital modemden mi bahsediyorsunuz? Daha spesifik ol
arkadaşım yorum kasmak için mi yazıyorsun yüklenen resme baksana? millet abuk sabuk sorular soruyor yorum kasmak için.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hayırlı olsun kanzi ama daha iyileri de vardı keşke araştırsaydın biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...