Süper Üye
Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve basit. Hayırlı olsun. Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.yeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
Keenetic alsaydın keşke keenetic i yaklaşık olarak 6 ay dır kullanıyorm mükemmel bir yazılımı var mobile uygulamadan kim bağlanıyor veya bağlananların internetin hızını sınırlandırma kapatama gibi bi sürü çook fazla özelliği var sipariş ettiğin modemi iptal edebiliyorsan bi bak istersenyeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve b
şuan kullandığım modem 7 yıllık minimum türk telekom modemiydi ama 5 ghz destekli istiyordum bide elimde ki modem geniş bant sorunu yaşıyordum indirme yükleme olmadığı halde pingim 1500 lere çıkıyordu bir kaç dakikalığınaAynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve basit. Hayırlı olsun. Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.
teşekkür ederim hocamGüzel modem gayet hocam, güle güle kullanın
Rica ederim hocam. TurkNet kullanıyorsunuz sanırım keşke o 1 GBPS tarifesi her yerde olsaşuan kullandığım modem 7 yıllık minimum türk telekom modemiydi ama 5 ghz destekli istiyordum bide elimde ki modem geniş bant sorunu yaşıyordum indirme yükleme olmadığı halde pingim 1500 lere çıkıyordu bir kaç dakikalığına
Post automatically merged:
teşekkür ederim hocam
evet türknet kullanıyorum inş o günlerde gelirRica ederim hocam. TurkNet kullanıyorsunuz sanırım keşke o 1 GBPS tarifesi her yerde olsa![]()
Eski modemler de sıkça olan bir problem, ben de yaşamıştım.şuan kullandığım modem 7 yıllık minimum türk telekom modemiydi ama 5 ghz destekli istiyordum bide elimde ki modem geniş bant sorunu yaşıyordum indirme yükleme olmadığı halde pingim 1500 lere çıkıyordu bir kaç dakikalığına
Post automatically merged:
teşekkür ederim hocam
sorun nediryeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
arkadaşım yorum kasmak için mi yazıyorsun yüklenen resme baksana? millet abuk sabuk sorular soruyor yorum kasmak için.Fiziksel veya dijital modemden mi bahsediyorsunuz? Daha spesifik ol