Kullandıktan sonra yazabilirmisin bende yeni modem almayı düşünüyorum evimde 2 oda haricinde çekim gücü yokyeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
kanka modem ne kadar hayırlı olsundayeni modem aldım ama hiç bilmiyorum nasıl olduğunu aranızda alıp kullanan varmı eski modemim 7 yıllık bir modemdi yenisi şarttı. kullanan varsa bilgi verebilirmi
yazarım daha gelmediKullandıktan sonra yazabilirmisin bende yeni modem almayı düşünüyorum evimde 2 oda haricinde çekim gücü yok
modemi internet faturasına ek ücretle aldım internete 100 ödüyorsam 12 ay 145 ödeyeceğiminternet bağlatınca modem verdilermi
Aynı modemi kullanıyorum, arayüzü Türkçe ve basit. Hayırlı olsun. Merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.
what is about this ?hayırlı olsun kanzi ama daha iyileri de vardı keşke araştırsaydın biraz
Telefonu 5ghz desteklemiyorsa bir anlamı yok, wifi isminin yanında 5 GHz veya 2.4/5GHz yazıyor mu?hocam modem geldi ama ben 5ghz wifisini felan açtım ama sadece 2.4 gözüktü telefon wifi bakınca ayrıca 5 ghzyi sonra kapattım wifi olarak sadece kablolu bağlı şekilde olan cihazlarda kullanabilirmiyim telefonlara 2.4 ghz desteği kablolu pcye 5 ghz desteği vermek istiyorum