Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni script hakkında ne düşünüyorsunuz? Evadesi ve orbwalkeri LPReborna göre kat kat gelişmiş ve çok güzel özellikler var. Fps sorunu LPReborna göre çözülmüş gayet stabil çalışıyor. Buglar vs. bildirilirse ve script gelişmeye devam ederse çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
aga youtuberların videolarına çıkan hileciler, ben ban yemiyorum fln diyorlarban yedirtmeyewn hile mi varmış
zoom hack yok ban tehlikesi varzoom hack i bulamadım, bide bazı skilleri dodgelamıyor onu nerden ayarlıcağımı bulamadım
böyle bir scripti para ile satın alamazsın. gerçekten Worlds BESTArkadaşlar yeni script hakkında ne düşünüyorsunuz? Evadesi ve orbwalkeri LPReborna göre kat kat gelişmiş ve çok güzel özellikler var. Fps sorunu LPReborna göre çözülmüş gayet stabil çalışıyor. Buglar vs. bildirilirse ve script gelişmeye devam ederse çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum. Şu anki gözlemlerime göre harika bir script olmuş yapanın ve MH ekibinin ellerine sağlık. Özellikle yeni eklenen özellikler çok çok iyi olmuş.
GOAT diyorum başka bir şey demiyorumböyle bir scripti para ile satın alamazsın. gerçekten Worlds BEST
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?