Yeni script WSReborn hakkında ne düşünüyorsunuz? (Gözlemlerim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni script hakkında ne düşünüyorsunuz? Evadesi ve orbwalkeri LPReborna göre kat kat gelişmiş ve çok güzel özellikler var. Fps sorunu LPReborna göre çözülmüş gayet stabil çalışıyor. Buglar vs. bildirilirse ve script gelişmeye devam ederse çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum. Şu anki gözlemlerime göre harika bir script olmuş yapanın ve MH ekibinin ellerine sağlık. Özellikle yeni eklenen özellikler çok çok iyi olmuş.
ben hiç begenmedim yeni harita güzel olmamıs bir cok pusulucak yer konuldugu için zevk alamıyoruz

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
wsreborn>all
farklı farklı tür tür heroları bile destekliyor ayrıca çok çeşitli özellikler sunuyor item pasiflerinide kullanıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LPR den iyi olduğunun kanaatindeyim fakat, parayla satılan hileler 5x 10x daha iyi.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni script hakkında ne düşünüyorsunuz? Evadesi ve orbwalkeri LPReborna göre kat kat gelişmiş ve çok güzel özellikler var. Fps sorunu LPReborna göre çözülmüş gayet stabil çalışıyor. Buglar vs. bildirilirse ve script gelişmeye devam ederse çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum. Şu anki gözlemlerime göre harika bir script olmuş yapanın ve MH ekibinin ellerine sağlık. Özellikle yeni eklenen özellikler çok çok iyi olmuş.
baya güzel hocam söylenecek bişey yok xerath kötü olmuş biraz

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
geliştirilmesi lazım, lpreborndan iyi olduğunu düşünmüyorum şahsen, lprebornun kite olsun combo olsun daha iyi oynuyordu

Üye
3 HİZMET YILI
güzel gayet script denilebilir gelistirilirse daha iyi olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
gerçekten çok başarılı bir script olmuş şahsen ben çok beğendim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Her şeyde olduğu gibi bu da zamanla oturur bence. MH ailesi gerçekten işini hakkıyla yapıyor. Bir Türk forumunun bu kadar yabancının ilgi odağı olması da bunun en net göstergelerinden birisi bence.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
etkileşim kasıyorum az kaldı yazarım tekrardan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...