Yeni Sezon Fatih Olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar rankım altın 1 fatihe kadar kasmayı düşünüyorum acilen bypasslı ve hileli takım arkadaşı aranır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bypass kullanma 10 dk ban yedikten sonra hesabın bloke ediliyor Hiçbir şekilde siralamaya filan giremiyorsun Yani Fatih olamiyorsun

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bypass kullanma 10 dk ban yedikten sonra hesabın bloke ediliyor Hiçbir şekilde siralamaya filan giremiyorsun Yani Fatih olamiyorsun
dostum öyle bir sıkıntı yaşamadım 10 dk banı nasıl yiyonuz host sıfırlayıp ip flush yapınca ben yapıyorum yemiyorum ve 1.4.5 sürümünü kullanıyorum youtube de var yani güncel sürüm

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum öyle bir sıkıntı yaşamadım 10 dk banı nasıl yiyonuz host sıfırlayıp ip flush yapınca ben yapıyorum yemiyorum ve 1.4.5 sürümünü kullanıyorum youtube de var yani güncel sürüm
reis 1.4.5 resmi olarak çıkmadi onlar fake Bypassın Yapımcısı Ciceron diye biri. Bende kullandim youtubedekini 3 gün sonra 10 yıl attı Kullanıma Bağlı diye düşünüyorum safe oynamayi denicem bakalim bida ban atcakmı
hangı bypası kullanıyorsun sen dostum ya
Cerberus 1.4.4 kullandim geçen sezon

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bende eklisin müsait oldukça oynarız 1,4,4 kullanıyorum ben hala bir sorun yok :)Cenk oyun pm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...