Yeni Türk FPS Oyunu - Sabotaj (Eleştiri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tabi paraylada kasa açılıyo ama silahın güçleri felan aynı sadece desen üst eklenti vs şeyler kasa açıp ekleniyo zulu gibi + basma yok ama hoşuma gitmedi oyun çok soğuk kaldı bende oyun indirmedim bile ama ilerde güzel güncelleme gelirse belki ztn olay benim beğenmemle bitmiyo tek oynayınca sıkıcı kalıyor arkadaşlarla birlikte oynarsak çok iyi olur ama arkadaşlarda sevmediği için indirmedim zulanın benzeri gibi oyun o yüzden

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Videolardan izlediğim kadarıyla oyun mekanikleri çok kötü. Yapmacık gibi silahlar :/ Yani o çatışmadasın hissini vermiyor bana göre. Uğraşmışlardır umarım ama oyunu beğenmedim. P2W olmayan bir oyun ölüme mahkumdur herhalde xD Para kazanmaları lazım o yüzden her oyunda P2W olan bir şey vardır. Açıkcası bunu oynayacağıma csgo, valorant gibi oyunlar oynarım daha iyi :)

Kabul Olmaz Bizim Gibiler
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
p2w ise oynanmaz

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Güya %100 türk oyun :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
severek oynayacağım güzel oyunlardan biri. Özellikle içeriğini çok beğenip seviyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
p2w olan oyunların tutmadığını artık anlamaları gerekiyor. Şuan dünyada en çok oynanan oyunlar p2w olmayan oyunlar. Yeni oyun yapanların bunu anlayıp buna göre bir yol izlemeleri onlar için daha iyi olucak

Arkedia
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Açıkcası benim hoşuma gitti

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyun içi Grafikler gayet hoş ve zulu gibi P2W olmadığı için bence oynanabilir bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir gün çok zengin olursam yemin ederim p2w olmayan bir oyun yaptıracağım eskiden böyle değildi oyunlar para işi girdi oyun zevkleri bitti.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aynen aklımdakini yazmıssın dostum senin gibi düsünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...