Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
P2W zulu'dan çok daha az ama hala var
Galata haritası dust2'nin değiştirilmiş hali
Silah mekanikleri "ben zulu'yım" diye bağırıyor. (zulu ve Sabotaj'ın silah mekaniği berbat bu arada)
Genelde bir ürün çıkartırken ülke bazında Yerli ve Milli kelimesi kullanılması tek nedeni prim yapılması olduğunu düşünüyorum ve bu konuda P2W olmayan bir oyun Türk oyunu olacağını düşünmüyor. Bunun sunucu masrafları vb. gibi etmenler için yüksek miktarlarda para gerekiyor. Bu sebepten ötürü bir balon ve sönecek bir balon bence.
Bi Ara Oynadım Çok Eksiği Vardı Ama Betadan Sonra Çözülür Diye Umuyorum
Oyuncuların Çoğu zulu Oyuncuları
P2W Değil Güncelleme Geldi mi Bilmiyorum Fakat Özelleştirmeleri Diyorsan Oda Biraz Zaman Gerektiren Bir Şey Çünkü Her Level Atladığında Ve Günlük Girişte Altın Veriyor ( Güncelleme Gelmediyse Sana Bu Konuda Katılmıyorum )
Oyunun Destek Ekibini Hiç Güzel Bulmadım Ben Açıkcası
Mapler Çok Kötü( Hepsi ) Ve Galatada Sadece SkyBoxda Bi Kule Var O Kadar. Bu Konuda Sana Katılıyorum.
Bu Oyunun İyi Olması İçin Düzgün Destek Ekibi, Sitedeki, Launcherdeki, Oyundaki Tüm Buglar Ve Hatalar Giderilmeli, Yeni Düzgün Ve Özgün Map Yapılmalı, Ben Girdiğimde Güçlü Bir Bilgisayar İle 40-50 Fps Alıyordum Optimizasyonu Çok Kötü Düzeltilmeli.
P2W oyunlar sarmıyo ya yapıcaklarsa CsGo Valorant Gibi Bişiler Yapsınlar Zulu Mantığı Gibi Oyunlar Sarmıyo Silahı +6 Yap sen Adama Tek At Adam Senin Yarı Canını Götüremesin Çok Saçma