Yeni tweak ile Gelen Aramaların Kimden Olduğunu Görün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu daha önce tarafımca farklı bir forum sitesinde paylaşıldı ama buradaki üyelerinde faydalanmasını istediğimden burda da paylaşıyorum (konu bana ait) herneyse konumuza dönelim. Sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz :)

Biliyorsunuz Truecaller Türkiyede yasaklandığı için AppStore'dan dahi kaldırıldı ama bu sorun değil yeni çıkan ücretsiz tweak ve benim vereceğim truecaller ipa ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.

Gerekli tweakler ve ipa ;

Anlatım

• Öncelikle AppSync Unified tweakini kurun (kuruluysa bu adımı geçebilirsiniz)​
  • Verdiğim linkten truecaller ipa dosyasını indirerek filza'ya aktarın ve kurulumu yapın​
  • Son olarak
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    tweakini verdiğim repo adresinden kurun​
Tweak ve Truecaller ayarlamaları
  • Truecaller'i kurup başlattıktan ve kayıt yani giriş ekranını geçtikten sonra başta yapılması gereken yani telefon ayarlarına girip "Arama Engelleme/No Belirleme" kısmından truecalleri aktif etmeniz kısmını atlayın zaten istesenizde aktifleştiremezsiniz o yüzden bu tweak aslında burda devreye giriyor.​
  • Truecaller kayıt vs. işlemleri bittikten sonra tweak ayarlamaları bu şekilde olacak​
7rsnxr6.PNG
5wiqika.PNG

Ve artık aşağıdaki örnekteki gibi aramaların kimden geldiğini görecebileceksiniz

FA34A945-C8FC-4ECB-BDCC-01029892733C.png
İşlemler jailbreaklı cihazlar içindir.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık. gayet güzel bir çalışma yapmışsın.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu daha önce tarafımca farklı bir forum sitesinde paylaşıldı ama buradaki üyelerinde faydalanmasını istediğimden burda da paylaşıyorum (konu bana ait) herneyse konumuza dönelim. Sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz :)

[HIDE]Biliyorsunuz Truecaller Türkiyede yasaklandığı için AppStore'dan dahi kaldırıldı ama bu sorun değil yeni çıkan ücretsiz tweak ve benim vereceğim truecaller ipa ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.

Gerekli tweakler ve ipa ;
[/HIDE]

Anlatım
[HIDE]
  • Öncelikle AppSync Unified tweakini kurun (kuruluysa bu adımı geçebilirsiniz)​
  • Verdiğim linkten truecaller ipa dosyasını indirerek filza'ya aktarın ve kurulumu yapın​
  • Son olarak
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    tweakini verdiğim repo adresinden kurun​
Tweak ve Truecaller ayarlamaları
  • Truecaller'i kurup başlattıktan ve kayıt yani giriş ekranını geçtikten sonra başta yapılması gereken yani telefon ayarlarına girip "Arama Engelleme/No Belirleme" kısmından truecalleri aktif etmeniz kısmını atlayın zaten istesenizde aktifleştiremezsiniz o yüzden bu tweak aslında burda devreye giriyor.​
  • Truecaller kayıt vs. işlemleri bittikten sonra tweak ayarlamaları bu şekilde olacak​
7rsnxr6.PNG
5wiqika.PNG

Ve artık aşağıdaki örnekteki gibi aramaların kimden geldiğini görecebileceksiniz

YellowPages-1200x624.jpg

[/HIDE]
oo eline sağlık baya işime yarar

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam elinize sağlık ben anroid için de arıyordum ama bulamadım böyle bir uygulama var mı ücretsiz?

~$ iOS Modder
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam elinize sağlık ben anroid için de arıyordum ama bulamadım böyle bir uygulama var mı ücretsiz?
Son 1 senedir iOS üzerine yoğunlaştığım için android biraz bende geride kaldı. Android kısmında bu konu hakkında detaylı araştırma yaparım. Bir yolunu bulursam yayımlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...