~$ iOS Modder
Uzman Üye
Arkadaşlar konu daha önce tarafımca farklı bir forum sitesinde paylaşıldı ama buradaki üyelerinde faydalanmasını istediğimden burda da paylaşıyorum (konu bana ait) herneyse konumuza dönelim. Sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz 
Biliyorsunuz Truecaller Türkiyede yasaklandığı için AppStore'dan dahi kaldırıldı ama bu sorun değil yeni çıkan ücretsiz tweak ve benim vereceğim truecaller ipa ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.
Gerekli tweakler ve ipa ;
Ve artık aşağıdaki örnekteki gibi aramaların kimden geldiğini görecebileceksiniz
İşlemler jailbreaklı cihazlar içindir.
Biliyorsunuz Truecaller Türkiyede yasaklandığı için AppStore'dan dahi kaldırıldı ama bu sorun değil yeni çıkan ücretsiz tweak ve benim vereceğim truecaller ipa ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.
Gerekli tweakler ve ipa ;
- AppSync Unified
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2
Anlatım
- Öncelikle AppSync Unified tweakini kurun (kuruluysa bu adımı geçebilirsiniz)
- Verdiğim linkten truecaller ipa dosyasını indirerek filza'ya aktarın ve kurulumu yapın
- Son olarakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptweakini verdiğim repo adresinden kurun
Tweak ve Truecaller ayarlamaları
- Truecaller'i kurup başlattıktan ve kayıt yani giriş ekranını geçtikten sonra başta yapılması gereken yani telefon ayarlarına girip "Arama Engelleme/No Belirleme" kısmından truecalleri aktif etmeniz kısmını atlayın zaten istesenizde aktifleştiremezsiniz o yüzden bu tweak aslında burda devreye giriyor.
- Truecaller kayıt vs. işlemleri bittikten sonra tweak ayarlamaları bu şekilde olacak
Ve artık aşağıdaki örnekteki gibi aramaların kimden geldiğini görecebileceksiniz
Son düzenleme: