Yer kaplayan bilmediğim dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkaşlar ssd de yer açıyordum böyle baktım ki bu 2 dosya ama nedir bilemedim bilen var mı ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka eğer boş dosyalarını silmek istiyorsan sana bir kac yol söyliyecem adımlar takip et

ilk olarak bilgisayarıma girip c diskine gelip sağ tıklıyarak özellikler yerine gelip disci temizle secenegi var oraya tıklayıp sol taraftaki butun tikleri secip temizlersen biraz yer acılabiliir
ikinci yol ise vericegim komutları Wİndows Tuşu + R ye basıp su komutları girip hepisni sil
recent
prefetch
temp
%temp%
%appdata%
İYİ FORUMLAR !!!

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka eğer boş dosyalarını silmek istiyorsan sana bir kac yol söyliyecem adımlar takip et

ilk olarak bilgisayarıma girip c diskine gelip sağ tıklıyarak özellikler yerine gelip disci temizle secenegi var oraya tıklayıp sol taraftaki butun tikleri secip temizlersen biraz yer acılabiliir
ikinci yol ise vericegim komutları Wİndows Tuşu + R ye basıp su komutları girip hepisni sil
recent
prefetch
temp
%temp%
%appdata%
İYİ FORUMLAR !!!

%appdata% daki her şeyi sileyim mi emin misin

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Internette disk temizleyici gereksiz dosyaları temizleyici programlar mevcut arkadaşların dediği şeyleri yapabilirsin. Ama önerim program kullanman uzun süredir kullanmadığin çöp dosyaları silecektir.İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...