Yetişkinler çocukları adına karar verebilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence küçük yaştakiler için biraz mantıklı geliyor bu durum fakat yaş ilerledikten sonra zaten kendin yetişridiğin çocuğuna karar vermek mantıklı gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tabiki bazı konularda çocukların fikirleri kendilerine ne kadar mantıklı gelsede aslında mantıksızdır bu konularda olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu karar verme konusu konuya göre değişir,eğer çocuk çok küçükse tabikide ailesi karar vermeli ama lise çağına geldikten sonra çoğu şeyi bence kendi karar verebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu karar verme konusu konuya göre değişir,eğer çocuk çok küçükse tabikide ailesi karar vermeli ama lise çağına geldikten sonra çoğu şeyi bence kendi karar verebilir.
Bence lise değilde lise bittikten sonra daha iyi kararlar veriliyor diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tabikide karar vere bilmektedir özellikle babaysan

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
cocukların bence kendisinin karar vermeli oldugunu düşünüyorum en azından erken yaşta biraz daha sorumluluk sahibi birisi olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cocukların bence kendisinin karar vermeli oldugunu düşünüyorum en azından erken yaşta biraz daha sorumluluk sahibi birisi olabilir
sizce ilkokul ortaokul seviyesinde ki bi çouck doğru kararlar verebilir mi ki verbilir tabii ki ama kötü kararlar daha da kötüye götürebilir hayatını.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
7 yaşındaki çocuk kendine isim koyarsa örümcek adam diye bir çocuğun olabilir :)

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence 18 yaşından sonra belirli şeyelr adına karar verilmeli her şeye değil yani. Örneğin hangi uniye gideceğin veya nasıl giyindiğin tercihlerine karışılmamalı

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence 18 yaşından sonra belirli şeyelr adına karar verilmeli her şeye değil yani. Örneğin hangi uniye gideceğin veya nasıl giyindiğin tercihlerine karışılmamalı
haklısın hocam bu şekilde olması daha mantıklı olur çünkü çok sinir bozucu olmaya başlıyor bir süre sonra böyle söylemler aile tarafından.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
haklısın hocam bu şekilde olması daha mantıklı olur çünkü çok sinir bozucu olmaya başlıyor bir süre sonra böyle söylemler aile tarafından.
sırf bu yüzden başka şehirde okumaya gittim uni ilk yılım aile evindeydi ve her şeyime karışıyorlardı ben de başka yere dikey geçiş yaptım kanka. Ailemi seviyorum ama bu hareketleri doğru gelmiyor yapacak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
18 yaşından sonra sadece tavsiye verilebilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sırf bu yüzden başka şehirde okumaya gittim uni ilk yılım aile evindeydi ve her şeyime karışıyorlardı ben de başka yere dikey geçiş yaptım kanka. Ailemi seviyorum ama bu hareketleri doğru gelmiyor yapacak bir şey yok
hem mantıklı hem mantıksız bir hareket olmuş dışarıda okumak hele ki bu dönemde çok zor ama hakkında hayırlısı olsun reis

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hem mantıklı hem mantıksız bir hareket olmuş dışarıda okumak hele ki bu dönemde çok zor ama hakkında hayırlısı olsun reis
ilk başlarda zor geldi evet ama sonra çalıştım öte yandan bir kaç arkadaşta yaptım güzel bir ortamı oldu herkes birbirine bakıyor yani ama herkes böyle yapamayabilir dediğin gibi

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk başlarda zor geldi evet ama sonra çalıştım öte yandan bir kaç arkadaşta yaptım güzel bir ortamı oldu herkes birbirine bakıyor yani ama herkes böyle yapamayabilir dediğin gibi
aynen öyle kardeşim ya alıştığın sürece problem yok birde çalışmak gerekiyor %40 ihtimalle .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çocuklar adına karar veremez ama yönlendirme yapabilir bence

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çocuk daha 18 yaşına girmediyse Aile nin kara vermesi e n doğrusu olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...