Yıl dönümü kutlamak için kız arkadaşa hediye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aklıma güzel bir düşünce gelmedi. Kız arkadaşımla 6. yıl olacak. Güzel bir hediye almak istiyorum. Ne alabilirim? Bütçeyi çok aşmayacak şekilde, klasik şeyler olmazsa çok sevinirim, teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam imkan varsa güzel bi yemeğe çıkarabilirsin. Veya ev ortamı varsa eve davet edip güzel bi yemek masası ile karşılayabilirsin. hediyeden çok böyle anlar kadınların daha çok ilgisini çekiyor. Yıl başı gecesi güzel bi gece anı yaşatabilirsin. ama ille de hediye alcam dersen de şık sade anlamı olan şeyleri çok beğenirler. tabi burada senin kız arkadaşının neyi nasıl beğenecegi de önemli onu en iyi tanıyan sensin dostum o yüzden ona neyi layık görüyorsan, onu neyin mutlu edeceğini biliyorsan onu al

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam imkan varsa güzel bi yemeğe çıkarabilirsin. Veya ev ortamı varsa eve davet edip güzel bi yemek masası ile karşılayabilirsin. hediyeden çok böyle anlar kadınların daha çok ilgisini çekiyor. Yıl başı gecesi güzel bi gece anı yaşatabilirsin. ama ille de hediye alcam dersen de şık sade anlamı olan şeyleri çok beğenirler. tabi burada senin kız arkadaşının neyi nasıl beğenecegi de önemli onu en iyi tanıyan sensin dostum o yüzden ona neyi layık görüyorsan, onu neyin mutlu edeceğini biliyorsan onu al
Reisim dediklerin çok mantıklı ama başka ülkedeyim şuanda ondan dedim gene teşekkür ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Üye
2 HİZMET YILI
aslında niye bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor eğer kız arkadaşının çok sevdiği bir şarkı varsa onun spotify url si şeklinde olan bileklik alabilirsin telefonla o url yi okutunca hemen o şarkı açılır bence çok iyi bir hediye eğer bide ortak bir şarkınız varsa üff fena olur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bileklik yada kolye al

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
klasik şeyler olmasın demiş adam kolye demişler :thinkie:
fotoğraflarınızı çıkart 6 yıl olduysa epey bi anı birikmiştir onlardan bi anı defteri gibi bişi yapmanı öneririm hem ucuza gelir sadece defter ve fotoğraf masrafı olur hem manevi bi hediye olur ilerde de açıp bakabileceği bi hediye olur

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Dostum 6. yıla girecekseniz açıkçası bu saatten sonra bizim bir hediye önermemiz çok da mantıklı ve uygun olmayacaktır çünkü siz bunun için tavsiye alacak bir konumda değilsiniz bana kalırsa. Yakın zamanda hoşuna giden bir şeyler olmuştur sana söylemiştir veya siz bir yeri gezerken aaa şu ne kadar güzelmiş dediği bir hediye olabilir veya uzun süredir ihtiyacını hissettiği bir şeyi hediye olarak alabilirsin vs... Dediğim gibi spesifik bir hediye önerisinden ziyade sana en fazla alacağın hediyenin ne ile ilgili olacağı konusunda fikir verebilirim umarım yardımım dokunmuştur.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ilk aklıma gelen kolye oldu. ve bazı kadınlar cidden pahalı şeylerden hoşlanmıyorlar tabi senin sevgilini bilemem ama belki çocuksada olsa isimlerinizin yazdığı bilenzik yaptırabilirsin. tabi sadece hediye önemli değil, o günde normalden daha anlayışlı ve kibar ol, güzel laflar söyle.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
pandora bileklik bu aralar çok popüler zaten ben almıştım kız arkadaşım beğendi

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Hocam plak alabilirsiniz bir de evde yemek yerken plağı açtın mı misss

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
çiçek ve mum ve süslerle evini süsleyip çağırabilirsin ve hediyede bir akıllı saat veya başka birşey olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güzel bi kolye almanı ve fotoğraflarınızı çıkartmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum kalpli bir kutu al içine çikolata koy gül yaprakları koy (ilişkine göre) oyuncak koyabilirsin tatlış veya arkadaşların dediği gibi kolye molye açtıkça süpriz olsun yani anladın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...