bizimkilerin yüzüne bakamıyom bide dershanemi isteyim yüssüzlük bu üniyi kazanacağıma o kadar emindim emindilerdiki telefonumu bile önceden aldılar abi nasıl bi iş anlam veremiyomEğer mezuna kalıp yükseltmeyi başarabileceğine inanıyorsan mezuna kal 4 yıllık oku ha dersen benden gelmez 2 yıllık ver DGS den hazırlan
Seni o kadar iyi anlıyorum ki o zaman 2 yıllık ver DGS den 4 yıllık yap benim şahsi görüşüm bubizimkilerin yüzüne bakamıyom bide dershanemi isteyim yüssüzlük bu üniyi kazanacağıma o kadar emindim emindilerdiki telefonumu bile önceden aldılar abi nasıl bi iş anlam veremiyom
kanka bir sınav alt tarafı eger imkanın varsa yapıcam diyosan evdende çalışıp kazanırsın dershane boş zaten youtube aç al sana dershane 1-2 tanede kitap al kazanırsın sorun olmazbizimkilerin yüzüne bakamıyom bide dershanemi isteyim yüssüzlük bu üniyi kazanacağıma o kadar emindim emindilerdiki telefonumu bile önceden aldılar abi nasıl bi iş anlam veremiyom
yemin ediyorum canım o kadar sıkkın kikanka bir sınav alt tarafı eger imkanın varsa yapıcam diyosan evdende çalışıp kazanırsın dershane boş zaten youtube aç al sana dershane 1-2 tanede kitap al kazanırsın sorun olmaz
knk dgs zormuş yksye göre ama 2 yıl var 1 yıl köpek gibi mat geo çalışırım son sene paso deneme çözerim fıstık gibi masrafım olmaz en azındanKanka bende 2 yıllık elektrik elektronik okuyorum bu sene DGS hazırlanıp 4 yıllık yapıp mühendislik okuyacağım
Nasıl istersen öyle yap kimse sana karışamaz herkes kendine bakar senin başarın onlar girmemiş töbe töbe konuşturacaklar benişimdi bide koleje gittide başaramadı tüü aptal beyinsiz derler arkamdan ulan şansıma tüküreyim be
Post automatically merged:
knk dgs zormuş yksye göre ama 2 yıl var 1 yıl köpek gibi mat geo çalışırım son sene paso deneme çözerim fıstık gibi masrafım olmaz en azından
knk o kadar kötü ki kendimi geçtim vallaha ailenin yüzüne bakamıyon ya o çok koyuyor gelin vurun daha az canım yanar beNasıl istersen öyle yap kimse sana karışamaz herkes kendine bakar senin başarın onlar girmemiş töbe töbe konuşturacaklar beni
geçmiş olsun,ablam mezuna kaldı çalışcakmış![]()
inşallah kardeşim yabrom günde 4-5 saat çalışıp da tytden 260 almazsın ama ya. 2 yıllık 4 yıllık olayı yok şehir efsanesi o. Ben 2 yıllık grafik tasarım okuyorum kafayı kullanırsam mezun olduktan sonra bir doktor maaşı bile kazanabilirim. İş tamamen kişide bitiyor sıkma canını![]()
Ne girecem onlaraHocam o puanla pkk'nın dağ kadrosuna bile giremezsin mezuna kal gitsin