bu ara şu "başkalarını zengin ediyoruz" muhabbeti popüler galibaÇalışıyoruz çalışıyoruz aynı kankam günü kurtarmak için başkalarını zengin etmeye devam ediyoruz ne yapalım.
win 11 e geçtim 1 bir buçuk saat sonra win 10'u geri kurdum bu kadar rezil olamazdı bi sistem yani her şeyinde hata varReis win 11 den win 10 a geçtim uygulama kurmaktan bişileri indirmekten bıktım win 11 pişmanlıktırHayırlı Geceler.
yani orası öyle şimdi ama dünya kuralı dediğim gibi namı yayılmamış köleleriz aslında :/Kankam muhabbet çok fenomen oldu ama şöyle düşünüyorum ben aldığımız para yetmiyor ki hiçbirşeye. O yüzden başka bişiler yapmak lazım değil mi?
Kankam o kadar leş ki win 11 kendi uygulamalarında bile hata veriyor ya o kadar kötü.Reis win 11 den win 10 a geçtim uygulama kurmaktan bişileri indirmekten bıktım win 11 pişmanlıktırHayırlı Geceler.
ya kanka valoranta gircem tpm 2.0 hatası veriyor deli etti beni ya komik olan şu tpm 2.0 açık zatenwin 11 e geçtim 1 bir buçuk saat sonra win 10'u geri kurdum bu kadar rezil olamazdı bi sistem yani her şeyinde hata var
Post automatically merged:
yani orası öyle şimdi ama dünya kuralı dediğim gibi namı yayılmamış köleleriz aslında :/
En sonunda uhpep reisin yardımıyla win 10 a geçtim önceden de geçerdim de sırf gta 5 i bir daha kurmamak için geçmiyordum en sonunda sitem ettim süper üyeyim hileyi kullanamıyorum diyeKankam o kadar leş ki win 11 kendi uygulamalarında bile hata veriyor ya o kadar kötü.
ben de aynı hatayı aldım yüksek elo hilesiz oyuncu olduğum için hemen win10 a döndüm zaten hiç çekemem öyle hataları vs vs uğraşasım yok geçti artık yani eskidendiya kanka valoranta gircem tpm 2.0 hatası veriyor deli etti beni ya komik olan şu tpm 2.0 açık zaten![]()
kuruyorum şimdi tak tak hile açıcam hakketimben de aynı hatayı aldım yüksek elo hilesiz oyuncu olduğum için hemen win10 a döndüm zaten hiç çekemem öyle hataları vs vs uğraşasım yok geçti artık yani eskidendi![]()
valla kanka nasil gitsin okul var ama hala uyanigim takiliyorum öyle sen ne yapıyorsun
iyi etmişsin kanka kullan hileni dagit yargini ya dilerim bir sıkıntı çikmaz bol şansEn sonunda uhpep reisin yardımıyla win 10 a geçtim önceden de geçerdim de sırf gta 5 i bir daha kurmamak için geçmiyordum en sonunda sitem ettim süper üyeyim hileyi kullanamıyorum diye![]()
ohh ne güzel şu hafta bitsinde bende girim artik 15 tatilime yoruldum ya bir yerden sınav stresi okul felan baydımValla kankam ben 15 tatilime girdim kafam nasıl rahatladı varya ne gecem var ne gündüzüm kafama göre şuan hayat ya
hocam ban yememek için napabilirim bunun için ayrıyetten konu açacağım ama sizinde bilginizi almak isterim.iyi etmişsin kanka kullan hileni dagit yargini ya dilerim bir sıkıntı çikmaz bol şans
Valla ben bitirdim işte çok rahatlıyorsun kankam valla ya çok iyi geliyor kendim uyanana kadar uyuyorum filan çok iyi ama ya.ohh ne güzel şu hafta bitsinde bende girim artik 15 tatilime yoruldum ya bir yerden sınav stresi okul felan baydım
Kankam öncelikle paso hs diye bişi yok onu söyleyim alyorsun op u tık tık düz vurmaya devam et bu 1hocam ban yememek için napabilirim bunun için ayrıyetten konu açacağım ama sizinde bilginizi almak isterim.