17 Şub 2017 #1 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Windows 7 den anlayanlar yardımcı olsun lütfen Görev yöneticisini açtığımda bana Görev Yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı Diye bir hata veriyor bu sorunu çözmem için ne gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Windows 7 den anlayanlar yardımcı olsun lütfen Görev yöneticisini açtığımda bana Görev Yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı Diye bir hata veriyor bu sorunu çözmem için ne gerekiyor yardımcı olur musunuz?
17 Şub 2017 Yasaklandı #2 ExpertMurderer E Banlı Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 1,783 Tepki puanı -5 10 HİZMET YILI Youtubede Çözümü Var Kardeşim.
17 Şub 2017 #3 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Virüs bulaşmıs banada olmustu tarat
17 Şub 2017 Konuyu başlatan #4 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI LiveBrushTT' Alıntı: Virüs bulaşmıs banada olmustu tarat Genişletmek için tıklayın ... Peki virüsten kurtulmak için bir önerdiğin virüs program var mı? ExpertMurderer' Alıntı: Youtubede Çözümü Var Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... Youtubedeki çözümlerin hepsini denedim fakat olmadı
LiveBrushTT' Alıntı: Virüs bulaşmıs banada olmustu tarat Genişletmek için tıklayın ... Peki virüsten kurtulmak için bir önerdiğin virüs program var mı? ExpertMurderer' Alıntı: Youtubede Çözümü Var Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... Youtubedeki çözümlerin hepsini denedim fakat olmadı
17 Şub 2017 Yasaklandı #5 ExpertMurderer E Banlı Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 1,783 Tepki puanı -5 10 HİZMET YILI Kardeş O Zaman CCleaner İndir Garanti Çözülür.
17 Şub 2017 #6 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Chromo' Alıntı: LiveBrushTT' Alıntı: Virüs bulaşmıs banada olmustu tarat Genişletmek için tıklayın ... Peki virüsten kurtulmak için bir önerdiğin virüs program var mı? ExpertMurderer' Alıntı: Youtubede Çözümü Var Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... Youtubedeki çözümlerin hepsini denedim fakat olmadı Genişletmek için tıklayın ... olmaz tabi çünki bi virüs engelliyor esed nod32 , kaspersky indir
Chromo' Alıntı: LiveBrushTT' Alıntı: Virüs bulaşmıs banada olmustu tarat Genişletmek için tıklayın ... Peki virüsten kurtulmak için bir önerdiğin virüs program var mı? ExpertMurderer' Alıntı: Youtubede Çözümü Var Kardeşim. Genişletmek için tıklayın ... Youtubedeki çözümlerin hepsini denedim fakat olmadı Genişletmek için tıklayın ... olmaz tabi çünki bi virüs engelliyor esed nod32 , kaspersky indir
17 Şub 2017 Konuyu başlatan #7 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Dediklerinizi uygulayacağım eğer işe yararsa +1 rep puanı vercem ExpertMurderer' Alıntı: Kardeş O Zaman CCleaner İndir Garanti Çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Ben indirdim de nasıl kullanacağım hakkında biraz bilgi verir misin?
Dediklerinizi uygulayacağım eğer işe yararsa +1 rep puanı vercem ExpertMurderer' Alıntı: Kardeş O Zaman CCleaner İndir Garanti Çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Ben indirdim de nasıl kullanacağım hakkında biraz bilgi verir misin?