hocam ben okulda en arkada oturuyorum sabah okula geçtim gibi yatıyorum öğle arkadaşlar ile tenefüse kalkıyorum 1 2 ders işleyip son derse kadar yatıyom gece erken yatmama ramen bende durum böyle sana tavsiyem sabah yarım çay bardağı kadar limon suyu içiyom benim ayık kalmama yardım ediyorGün içinde veya okuldan vs geldikten sonra uyurum gün içinde veya sabah uyandığım vakit veya tam anlamıyla uyuyup uyandığımda ağzım boğazım vs kupkuru oluyorum yorgun uyanıyorum yataktan kalkasım bile gelmiyor böyle tır çarpmış gibi oluyor sabah hiç iştahım olmuyor sonradan acıkıyorum genellikle su içesim bile gelmiyor içsem karnım ağrıyor böyle tuhaf bi durum
ne yapmalıyım?
sanırım anemi(kansızlıkta var)
pekala hocam dediğinizi yapacağımhocam ben okulda en arkada oturuyorum sabah okula geçtim gibi yatıyorum öğle arkadaşlar ile tenefüse kalkıyorum 1 2 ders işleyip son derse kadar yatıyom gece erken yatmama ramen bende durum böyle sana tavsiyem sabah yarım çay bardağı kadar limon suyu içiyom benim ayık kalmama yardım ediyor
hayır hocam yapmıyorum okulda ise iştahım geç açılıyor gibi öğlen 2 1.5 gibi anca acıkmaya başlıyorummastürbasyon yapıyorsan bu da onlardan bir etken uyandıktan sonra tır çarpmışa dönme mevzusu bıraktıktan sonra sorunların çözüleceğine inanıyorum