Çözüldü Yorum kasmak çok zor değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
yorum kasmak biraz zor gibi geliyor aynı konulara yorum yapınca birleşiyor ve güncel konularda sayısı yavas artıyor

Çözüm
Hileler ücretsiz sunuluyor tabi üye gruplarına göre kategorilendiriliyor ve bu üye gruplarına girebilmek için belirli şartlar aranıyor. Buradaki durum karşılıklı olarak bir kazan kazan ilişkisi hem site kendisine ait verimli ve yararlı bir topluluk kuruyor hem bu topluluk sitenin sunduğu hilelerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ayrıca forumun aktifliğini sağlamak adına yorum kısıtlaması gerekli. Forum da yeterince aktifliği gösterdiğiniz sürece istediğin hileyi elde edebilirsin. Mantık basit bildiğin konulara yorum yap bilmediğin konulara yorum yapma. Bence bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. İlla yorum atmak istemiyorum diyorsan forumumuz adına faydalı konular da açabilirsin. O automerge olayını da anlatayım. Örneğin ben yorum atmadan...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hileler ücretsiz sunuluyor tabi üye gruplarına göre kategorilendiriliyor ve bu üye gruplarına girebilmek için belirli şartlar aranıyor. Buradaki durum karşılıklı olarak bir kazan kazan ilişkisi hem site kendisine ait verimli ve yararlı bir topluluk kuruyor hem bu topluluk sitenin sunduğu hilelerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Ayrıca forumun aktifliğini sağlamak adına yorum kısıtlaması gerekli. Forum da yeterince aktifliği gösterdiğiniz sürece istediğin hileyi elde edebilirsin. Mantık basit bildiğin konulara yorum yap bilmediğin konulara yorum yapma. Bence bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. İlla yorum atmak istemiyorum diyorsan forumumuz adına faydalı konular da açabilirsin. O automerge olayını da anlatayım. Örneğin ben yorum atmadan önce konuya yorum atsaydın yorumun konuyla birleşirdi ki forumdaki spammerleri önlemek adına gerekli bir özellik ."güncel konularda sayısı yavas artıyor" burada demek istediğini pek anlayamadım ancak şöyle bir açıklamada bulunayım. Yaptığın her bir şey hanene "bir" mesaj sayısı olarak işlenir yani bir yorum iki yorum olarak sayılmıyor. Şunu da hatırlatmak istiyorum; yaptığın yorumlar ya da forumumuz için açtığın konular kurallar dahilinde olmalı aksi takdirde istenilmeyen bir şey olan üye uzaklaştırma yoluna gidilebiliyor. Eğer bir sorunun olursa moderasyon ekibine sormaktan çekinme. Sizler için varız. Raporlama yoluyla ya da özel mesaj yoluyla da bizlere ulaşabilirsin. Topic locked.

Bazı Hilelerdeki Rank Kısıtlaması
https://memoryhackers.org/konular/bazi-hilelerdeki-rank-kisitlamasi.91181/

Üye Grupları
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/

Forum Kuralları
https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...