Youtube 30 snlik video ile 30 sn lik shorts taki para farkı ne kadardır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Youtube 30 sn lik video mu yoksa 30 sn lik shorts mu daha çok para kazandırır? ve fiyat farkı ne kadardır. ciddi fiyat farkı varmıdır

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
30 sn lik video dan para kazanamazsın shorts kazandırır

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
YouTube da 30 saniyelik bir video çekmek ile short çekmek arasında fark var. Bu olay çektiğin videonun konusu ile de alakalı. Eğer reels tarzı videolar çekeceksen normal video gibi yüklemen zaten saçma olur. Shorts çekmelisin ki o algoritmaya düşsün ve insanlar izlesin. Kimse arama butonuna reels yazmıyor shortsa tıklayıp izliyorlar :) eğer çekeceğin video örnek veriyorum bir oyunun açılmama hatası ise ve bu hatayı düzeltiyorsan normal video atman daha yararlı. Fakat uzun süreli videolarda reklam olayı da ciddi bir gelir kaynağı. Kısa bir videoyu shorts değil de normal şekilde yüklediğinde para kazanmanın imkanı yok gibi :). Eğer bu işlere gireceksen umarım yolda başarılı olursun. Bol şans..

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
shorts daha çok kazandırıyordur çünkü shorts un keşfete çıkma ıhtımali daha çoktur ayrıca beğeniye de bağlı kazancın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Shorts daha fazla kazandırıyor diye biliyorum çünkü short az izlense bile keşfetine çıkıyor

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bildiğime göre youtube normal videolarda video süresine göre düşen izlenme sayısına bakıyor ama shorts videoları daha kısa olduğu için daha karlı olabiliyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Normal videodan para kazanmak için en az 10 dakika süresi olması gerekli yani ben öyle biliyorum

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
YouTube's revenue generation depends on various factors, including ad placement and viewer engagement. Generally, longer videos may earn more due to increased ad opportunities, but Shorts' popularity is rising, potentially impacting revenue. The price difference varies based on ad rates and viewer interaction.

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
çok kazandırmıyor diye biliyorum ya

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tahminlerine göre bu shorts daha çok kazandırıyor gerçekten

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1000 Abone ve 4000 Saat İzlenme Kastıktan Sonra Normal Videolar Daha Çok Kazandıracaktır Çünkü Shortta Kullanıcılar Daha Az Reklam Görüp Daha Fazla izlenirken Bu Durum Normal Videolar İçin Tam Tersidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...