Youtube için içerik önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk her oyunun kitlesi farklı o yüzden sen eğelendiğin oyunun videosunu çek 1-2 ay dene baktın izlenme de hiç artış yok (ki düzenli video attığın sürece olma ihtimali düşük)başka sevdiğin bir oyunu yada içeriği çek böyle böyle dene tuttuğunda (ki kısa zamanda tutar) devam et sonra vlog mlog derken büyü bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
minecraft roblox cocukların agırlıklı oldugu oyunlara ıcerik üretebilirsin bence

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Brundide ilk iş günüm temalı videolar gayet dikkat çeker :D

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa karışık dostum ya doğukan adal tarzı youtuberları izliyorum arada geliyor hayatta kalma videoları yeri geliyor 40 50 dakikalık yayın kesitlerini izliyorum ben böyleyim bana kalırsa gündemde ne varsa onun tarzında içerik oluşturabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
minecraft roblox cocukların agırlıklı oldugu oyunlara ıcerik üretebilirsin bence
Olabilir aslınıda minecraft için en azından severim oynamayı
Post automatically merged:

knk her oyunun kitlesi farklı o yüzden sen eğelendiğin oyunun videosunu çek 1-2 ay dene baktın izlenme de hiç artış yok (ki düzenli video attığın sürece olma ihtimali düşük)başka sevdiğin bir oyunu yada içeriği çek böyle böyle dene tuttuğunda (ki kısa zamanda tutar) devam et sonra vlog mlog derken büyü bence
Şuan lolde plat elodayım belki bronzdan nasıl çıkılır ormanda nelere dikkat edilir tarzı şeyler olabilir ama bunların da sürekliliği olmuyor pek

Şuan lolde plat elodayım belki bronzdan nasıl çıkılır ormanda nelere dikkat edilir tarzı şeyler olabilir ama bunların da sürekliliği olmuyor pek

insatdan,twichten kesitler toplayıp paylaşabilirsin biraz da edit yaparsın herkes şuan onu yapıyo
Ben biraz kendim içerik çıkarmak istiyorum yani onlar biraz bana saçma geliyor başkasının yayını kesiti senin tek yaptığın birleştirmek biraz emek hırsızlığı gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanalı ne üzerine açmayı planlıyorsun
Merhaba arkadaşlar ,
Daha önce bu tarz konular çok açılmış evet farkındayım ama vakit ilerliyor camia değişiyor , oyunlar değişiyor. Siz bu aralar youtube da en çok ne tarz içerikler izliyorsunuz? Ne tarz içerikleri izlemeyi seviyorsunuz veya kafanızda şunu yapsan iyi olur dediğiniz şeyler varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
dostum 1 trendlerde ne var ona bak 2 her insan farklı şeyler beğeniyor mesela ben oyun ve çgh 2 bunların editlerini komik kesitlerini seviyorum izliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanalı ne üzerine açmayı planlıyorsun

dostum 1 trendlerde ne var ona bak 2 her insan farklı şeyler beğeniyor mesela ben oyun ve çgh 2 bunların editlerini komik kesitlerini seviyorum izliyorum
Trendler bilmiyorum ya ayşe ile oyuncak ev yapıyoruz mc de dünyayı havaya uçurduk falan bilmiyorum saçma şeyler gibi geliyor

TRY ME
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyun videosu çekebilirsin lol vb veya sesin iyiyse insanları etkiliyorsa azcık bilgiye sahip olup podcast kanalı açabilirsin yemek yerken izlemek çok hoş :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun videosu çekebilirsin lol vb veya sesin iyiyse insanları etkiliyorsa azcık bilgiye sahip olup podcast kanalı açabilirsin yemek yerken izlemek çok hoş :D
Sesim yani rahatsız etmez ama podcast bilemedim hiç düşünmemiştim bunu bir düşünücem teşekkür ederim :D

vídeos e teorias de minecraft
Sim, estou pensando em fazer isso. Obrigada.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dünyanın farklı yerlerinden videolar güzel oluyor. o tür videolar çekebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
oynadığın oyunda komik anlar vs. yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şömine videoları, para kazandırıyormuş hala kazandırır mı bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eleştiri yap ünlülere laf at 1m abone pkk fln öv 2m oldun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ,
Daha önce bu tarz konular çok açılmış evet farkındayım ama vakit ilerliyor camia değişiyor , oyunlar değişiyor. Siz bu aralar youtube da en çok ne tarz içerikler izliyorsunuz? Ne tarz içerikleri izlemeyi seviyorsunuz veya kafanızda şunu yapsan iyi olur dediğiniz şeyler varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
vlog hoş olabilir seyehat falan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka artık 2017den sonra ''yeni'' denilen konulara giriş yapmalısın iyi izlenmek için istemesende cringe videolar çekmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hile ile ilgili videolar çekip hem foruma yeni insanlar katabilir hem de izlenmelerini yükseltebilirsin. aklına yatmıyorsa popüler içeriklere bakıp video veya reels tarzı videolar çekersen yüksek ihtimalle tutacaktır. bol şans

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Mesela cs go hile nasıl yapılır diye bir video çekip bu siteyi gösterebilirsin zaten çok güvenilir virüs tehlikesi falanda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...