Onaylı Üye
Olabilir aslınıda minecraft için en azından severim oynamayıminecraft roblox cocukların agırlıklı oldugu oyunlara ıcerik üretebilirsin bence
Şuan lolde plat elodayım belki bronzdan nasıl çıkılır ormanda nelere dikkat edilir tarzı şeyler olabilir ama bunların da sürekliliği olmuyor pekknk her oyunun kitlesi farklı o yüzden sen eğelendiğin oyunun videosunu çek 1-2 ay dene baktın izlenme de hiç artış yok (ki düzenli video attığın sürece olma ihtimali düşük)başka sevdiğin bir oyunu yada içeriği çek böyle böyle dene tuttuğunda (ki kısa zamanda tutar) devam et sonra vlog mlog derken büyü bence
Şuan lolde plat elodayım belki bronzdan nasıl çıkılır ormanda nelere dikkat edilir tarzı şeyler olabilir ama bunların da sürekliliği olmuyor pekknk her oyunun kitlesi farklı o yüzden sen eğelendiğin oyunun videosunu çek 1-2 ay dene baktın izlenme de hiç artış yok (ki düzenli video attığın sürece olma ihtimali düşük)başka sevdiğin bir oyunu yada içeriği çek böyle böyle dene tuttuğunda (ki kısa zamanda tutar) devam et sonra vlog mlog derken büyü bence
Ben biraz kendim içerik çıkarmak istiyorum yani onlar biraz bana saçma geliyor başkasının yayını kesiti senin tek yaptığın birleştirmek biraz emek hırsızlığı gibi geliyorinsatdan,twichten kesitler toplayıp paylaşabilirsin biraz da edit yaparsın herkes şuan onu yapıyo
Mesela? Var mı tavsiye edeceğin bir oyun şunu çeksen güzel olur dediğin?Oyun videosu çekebilirsin
dostum 1 trendlerde ne var ona bak 2 her insan farklı şeyler beğeniyor mesela ben oyun ve çgh 2 bunların editlerini komik kesitlerini seviyorum izliyorumMerhaba arkadaşlar ,
Daha önce bu tarz konular çok açılmış evet farkındayım ama vakit ilerliyor camia değişiyor , oyunlar değişiyor. Siz bu aralar youtube da en çok ne tarz içerikler izliyorsunuz? Ne tarz içerikleri izlemeyi seviyorsunuz veya kafanızda şunu yapsan iyi olur dediğiniz şeyler varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
Trendler bilmiyorum ya ayşe ile oyuncak ev yapıyoruz mc de dünyayı havaya uçurduk falan bilmiyorum saçma şeyler gibi geliyorkanalı ne üzerine açmayı planlıyorsun
dostum 1 trendlerde ne var ona bak 2 her insan farklı şeyler beğeniyor mesela ben oyun ve çgh 2 bunların editlerini komik kesitlerini seviyorum izliyorum
Sesim yani rahatsız etmez ama podcast bilemedim hiç düşünmemiştim bunu bir düşünücem teşekkür ederimoyun videosu çekebilirsin lol vb veya sesin iyiyse insanları etkiliyorsa azcık bilgiye sahip olup podcast kanalı açabilirsin yemek yerken izlemek çok hoş
Sim, estou pensando em fazer isso. Obrigada.vídeos e teorias de minecraft
vlog hoş olabilir seyehat falanMerhaba arkadaşlar ,
Daha önce bu tarz konular çok açılmış evet farkındayım ama vakit ilerliyor camia değişiyor , oyunlar değişiyor. Siz bu aralar youtube da en çok ne tarz içerikler izliyorsunuz? Ne tarz içerikleri izlemeyi seviyorsunuz veya kafanızda şunu yapsan iyi olur dediğiniz şeyler varsa önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?