Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youtube kanalı açmak istiyorum ama napıcağımı bilmiyorum
Tek bir oyuna bağlı kalma bence Ekipmanın varsa klasik olarak oyunlar oyna kayıt al yayınla kazanç olarak başlamak istiyorsan öğretici videoları ile gelirin normalinden biraz daha fazla olur örneğin her 1000 gösterime 1 dolar alıyorsan öğretici videolarda 2 dolar alırsın sadece örnek ^^
Okul okuyorsan okuduğun bölüm hakkında içerikler olabilir çalışıyorsan yaptığın meslek ile ilgili detaylı video'lar çek bence yada en yaptığın şeyi çek
Grafik tasarım video montaj gibi şeyler yapabilirsin hazır template yaparsın abonelerinin kullanabilmesi için onun dışında oyundur yok bilmem nedir bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum 10 kanalın 11 i oyun kanalı yine de yapmak istersen az oynanan indie ya da unutulmuş oyunlar üzerinden gidebilirsin.
1.Yaşın biraz büyük olmalı , bana kalırsa 18 ve üstü.
2.Başlamak için sağlam ekipmanın olması gerek.
3.İnsanların ilgisini çekecek bir şeyler yapman lazım (maynkıraft oyniyam da izlensin dersen çok beklersin malesef)
4.Belli bir kitleye hitap edecek konular bulman lazım ki o kitle seni izlesin.
Genel olarak bu kriterler gerekli aksi taktirde boşa kürek çekersin.
Öncelikle bir Gmail hesabı açman gerek. Gmail hesabını açtıktan sonra Youtube'da o hesapla oturum açıyorsun akabinde Profil fotoğrafını, kapak fotoğrafını ve kanalın ismini ayarlıyorsun. Bu kadar kanalı açmış oldun, sağ üstten yükleme ikonuna basarak video yükleyebilirsin.
Lutfen bi youtube kanalı acavaksan kolpa kanallar gibi videolarin clickbate gibi olmasın ozgun bi icerik bul ve duzgun videolar yap simdiden iyisanslar