kmk discord gruplarındaki kisilerle arkadas edin unlu youtuberlerin discord serverlerinde yada bu forumun dc sinfe arkadas edin sonra deki iste benim youtube kanalim fln var takip edermisiniz bu yolla en az 250 300 kisi yaparsan ancal o zaman gelisebilirsin yada video shorts video shorst deneÖncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
shorts baya etkileşim alıyor aslında denenebilirkmk discord gruplarındaki kisilerle arkadas edin unlu youtuberlerin discord serverlerinde yada bu forumun dc sinfe arkadas edin sonra deki iste benim youtube kanalim fln var takip edermisiniz bu yolla en az 250 300 kisi yaparsan ancal o zaman gelisebilirsin yada video shorts video shorst dene
sabırlı ol ve başka kanallardan fikir alteşekkürler fikirler için denicem bana uyanları
banada öyle geliyor shorts tıklanma oranlarıda yüksekkısa shorts videoları paylaş. 30-40 secconds.
evet hızlıca abone izlenme kasabilirsin en değerli şey o şuan bence youtube kaynaklarında.banada öyle geliyor shorts tıklanma oranlarıda yüksek
bu seni asla izlenmeyecek bir kanalda yapabilir ve gerçekten kkötü bir ün yaratabilirclickbait
doğru söylüyorsun ama zaten çoğu fazla izlenen kanalların hepsi clickbait yapmıştırbu seni asla izlenmeyecek bir kanalda yapabilir ve gerçekten kkötü bir ün yaratabilir
tamam ama onlar bi şekilde tutunabildiler fakat bu arkadaş için bence en iyi şey ün olmalıdırdoğru söylüyorsun ama zaten çoğu fazla izlenen kanalların hepsi clickbait yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?