YouTube kanalı nasıl geliştirilir ve izletilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Oynatma listesi ekle açıklama kısmına konuyla ilgili şeyler yaz özgün içerik paylaş videolara kart ekle

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
insanlar değişik yeni şeyleri izlemeyi seviyor. kimsenin yapmadığı şeyler yapıp yüklemeyi deneye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle küçük bir YouTube kanalım var. Etiketler ve thumbnailleri düzgün ayarlıyorum. Sıfır kanal ve reklam vermiyorum. Aslında yeni bir hesaba göre iyi izleniyor ama daha iyisini yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım.
kmk discord gruplarındaki kisilerle arkadas edin unlu youtuberlerin discord serverlerinde yada bu forumun dc sinfe arkadas edin sonra deki iste benim youtube kanalim fln var takip edermisiniz bu yolla en az 250 300 kisi yaparsan ancal o zaman gelisebilirsin yada video shorts video shorst dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
trendlere göre haraket et komik şeyler yapmaya çalış

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kmk discord gruplarındaki kisilerle arkadas edin unlu youtuberlerin discord serverlerinde yada bu forumun dc sinfe arkadas edin sonra deki iste benim youtube kanalim fln var takip edermisiniz bu yolla en az 250 300 kisi yaparsan ancal o zaman gelisebilirsin yada video shorts video shorst dene
shorts baya etkileşim alıyor aslında denenebilir

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
akımlara göre haraket et kendine özgü içerikler üret devamlılık getir yeter

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kısa shorts videoları paylaş. 30-40 secconds.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
teşekkürler fikirler için denicem bana uyanları

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Youtube kanalı büyütmek istiyorsanız kategori belirledikten sonra profilinizi düzenlemeye geçebilirsiniz. Youtube kanal büyütme için profilinizi içeriklerinizin ne anlattığı ve konunun ne olduğunu anlatacak şekilde düzenlemeler yapmalısınız ve Açıklama bölümünde belirlediğiniz kategori alanında üreteceğiniz içerikleri ve içerik formatlarını kaç günde bir içerik paylaşacağınızı belirtmelisiniz. Açıklama bölümünü kanalınızın bir tanıtım alanı olarak kurgulayın ve bu bölüm içerisinde anahtar kelimeler ve etiketler kullanın.

Üye
3 HİZMET YILI
özgün içerikler yapman lazım kardeşim
introlarında baymadan izleyiciyi sürükleyivi konulara değinmen lazım

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
doğru söylüyorsun ama zaten çoğu fazla izlenen kanalların hepsi clickbait yapmıştır
tamam ama onlar bi şekilde tutunabildiler fakat bu arkadaş için bence en iyi şey ün olmalıdır
öğretici videolar çekebilir oyunlar hakkında video yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...