Çözüldü youtube kanallarına giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar iyi geceler öncelikle sizlere bir şey sormak istiyorum. youtubede herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor ve url sonunda ?pbjreload=102 bu yazıyor. sizde de böyle mi acaba bi bakar mısınız başka yerde konu açtığımda bi kaç kişi de de öyleymiş ve de eski biligsayarım da da bu sorun var. bu sorunun çözümü nedir?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
chrome yi sıfırla olmazsa yeniden indir chromeyi yada yandexden felan izle yanı başka tarayıcıdan knk :)

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
You can simply delete your web browser history with all sign in account.After that reopen YouTube & your problem may be resolve.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
youtubede dün gece bi problem vardı galiba aynı şekilde bende giremiyorduım şuan çözülmüş bi sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dün aynısı bendede olmuştu internet olduğu halde herhangi bir youtube kanalına girdiğim zaman yeniden dene diyordu ama şuan geçti neden olduğunuda bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dün internet çok alt yapısı çok zayıflamıştı oyüzden olmuştur bendede oldu. Ama senin sorunun devam ediyorsa chrome verilerini komple temizleyerek sorununu çözebilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
google chrome da bir sıkıntı vardı zaten bende giremiyordum youtube
bu sabah kendi düzeldi zaten

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...