Youtube proxy/bot ile görüntülenme nasıl arttırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Merhaba YouTube'da görüntülenms arttırmak için hazır bir program script veya Python uygulaması var mı? Kısa sürede değil yavaş yavaş programın kendiliğinden proxyler aracılığıyla videoyu izleyip görüntülenme kasmasını istiyorum, böyle bir program var mı? Veya ücretsiz bir şekilde bot atmak mümkün mü?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
youtube algilamiyormu sahte görüntülemeleri?

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Evet var ama bunlar yazılıma bağlı değil. İnternet üzerinde belli başlı organik hit almaya bağlı programlı web siteleri var. Araştırmanı öneririm. Maalesef isimlerini veremem çünkü teşvik etmiş olurum bu yasak.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
brother there is no how to outwit youtube

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum inan bana belli bir süre maks 1 haftaya tek tek hepsi düşüyor :D yani uğraşmana değmez maalesef etiket atarak ancak..

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Youtube sahte görüntütüleme ve aboneleri tespit edip etkileşim almanı yada ana sayfaya düşmeni engelliyor dostum. Böyle şeyler yararına gelmez..

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben kullanmıştım bir günde150 sub vs kasmıştım 24 saat sonra silindi gelen sublar youtube bu işlerde extra özen gösteriyor ve uğraşıyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eskisi kadar kolay değil maalesef YouTube bu durumu sıkı takip ediyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yt algılıyor diye biliyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba,
Havuz mantığı sisteminde çalışan, bot atan siteler mevcut. İnternette az bir araştırmayla bulabilirsin ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. YouTube tarafından videoların ve kanalın geriye atılıyor ayrıca bot izlenme ve abone izleyiciler tarafından da hoş karşılanmaz.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Eskisi kadar kolay değil maalesef YouTube bu durumu sıkı takip ediyor.
ben kullanmıştım bir günde150 sub vs kasmıştım 24 saat sonra silindi gelen sublar youtube bu işlerde extra özen gösteriyor ve uğraşıyor
Youtube sahte görüntütüleme ve aboneleri tespit edip etkileşim almanı yada ana sayfaya düşmeni engelliyor dostum. Böyle şeyler yararına gelmez..
Evet var ama bunlar yazılıma bağlı değil. İnternet üzerinde belli başlı organik hit almaya bağlı programlı web siteleri var. Araştırmanı öneririm. Maalesef isimlerini veremem çünkü teşvik etmiş olurum bu yasak.
Farkındaysanız PROXY yazdım farklı iplerden teker teker oto şekilde izleyecek programlar vardı eskiden görüntülenme buga girmiyordu python aracılığıyla yapılanlarda var bunun gibi script veya program sordum demek istediğim şey 24 saatte 1k-5k görüntülenme getiriyor

Merhaba,
Havuz mantığı sisteminde çalışan, bot atan siteler mevcut. İnternette az bir araştırmayla bulabilirsin ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. YouTube tarafından videoların ve kanalın geriye atılıyor ayrıca bot izlenme ve abone izleyiciler tarafından da hoş karşılanmaz.
youtuber olmak veya izleyici kazanmak gibi bir amacım yok bilgiğiniz site var ise dm üzerinden söyliyebilirmisiniz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Farkındaysanız PROXY yazdım farklı iplerden teker teker oto şekilde izleyecek programlar vardı eskiden görüntülenme buga girmiyordu python aracılığıyla yapılanlarda var bunun gibi script veya program sordum demek istediğim şey 24 saatte 1k-5k görüntülenme getiriyor

youtuber olmak veya izleyici kazanmak gibi bir amacım yok bilgiğiniz site var ise dm üzerinden söyliyebilirmisiniz
İnternetten kendin araştırmalısın. Rêklama girer o.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mümkün sen araştırıp bulabilirsin
Ama hesap güvenliği açısından önermem

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI

Benim bahsettiğim sistem zaten farklı proxyler üzerinden python aracılığıyla izlenme sağlıyor. Ama bunu açık bir şekilde sana vermiyor. Programı yapıp seni de dahil ediyor. Ama sistemin adını veremem rêklama girer.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Onlar artık pek aktif olarak çalışmıyor yani güncel olarak bulman zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...